Pause for SAS EuroBonus Familie-konto

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Skal du legge familiemedlemmer til din «Familie-konto» eller opprette en ny hos SAS EuroBonus, så må du skynde deg. Den 31. mars 2016 stenges det for «Familie-konto» i den nåværende form.

Alle poeng som er opptjent innen 8. april 2016 vil bli overført til den mottakende konto, men heretter vil det ikke bli fler overførsler i den nåværende formen.

Følgende informasjon er er å finne på SAS‘ hjemmeside:

Nyhet: Familie-konto blir endret

Vi endrer tjenesten Familiekonto og kommer til å lansere en ny og forbedret tjeneste til høsten. 31. mars er siste dagen for å åpne en familiekonto. Alle aktiviteter som blir registrert på giverkontoen (-e) innen 8.april kommer til å bli overført til familiekontoen.

Etter det vil ingenting bli overført til familiekontoen i sin nåværende form. Alle poengene som er overført til mottakerens konto vil selvsagt bli stående, og ingen vil gå tapt.

InsideFlyer har tidligere kunnet informere at det vil komme endringer til familie-kontoen hos SAS EuroBonus. Blant annet vil det være mulig å «låne» basispoeng fra familiemedlemmer. De presise detaljene om dette og om tidspunktet dette blir innført på er dog uvisst på nåværende tidspunkt. Men ifølge overstående blir det til høsten.

Så har du opptjent mange poeng på en familie-konto i måneden som har gått, så er det altså siste sjanse den 31. mars 2016 for å gjøre endringer på familie-kontoen. Disse poengene vil bli overført den 8. april. Heretter blir det en pause i overførselen inntil den nye utgave av servicen blir introdusert.

 

Opprinnelig skrevet for InsideFlyer.dk av Flemming Poulsen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *