Planlegger du sommerferie i Norge i år?

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Med dagens valutakurser har reiser til utlandet blitt betydelig dyrere enn hva det var i fjor og i forfjor. Mange tenker da kanskje på muligheten for å feriere i Norge i stedet? Er du en av dem bør du absolutt lese videre.

I flere år har Widerøe tilbudt Norge Rundt-billetter. Dette er billetter til en fast pris som innebærer at du kan fly nesten «alt du vil» i løpet av 14 dager. (Det er noen begrensninger i forhold til hvor mange ganger du kan fly samme rute) Prisen avhenger av hvor mange soner du vil innom. For oss som er i overkant interesserte i bonuspoeng og statusnivåer i EuroBonus, har dette tilbudet vært en glimrende mulighet til å opptjene en del strekninger og bonuspoeng. Men i fjor høst annonserte Widerøe en endring i denne opptjeningen som gjorde det mindre attraktivt med tanke på å opptjene poeng. Du kan lese mer om dette på denne linken.

Men uansett er det en billig pris for å oppleve ferielandet Norge. I år kan Norge Rundt-billetten benyttes i perioden 20. juni til 29. august. Du bestemmer selv hvilken periode den skal være gyldig, men det må være 14 sammenhengende dager. Prisene for 2016 er som følger:

310116 11Og rutene man kan velge ser du av kartet under. Der ser du også hvordan sonene er fordelt. De 3 sonene er

  • Sør for Trondheim
  • Mellom Trondheim og Tromsø
  • Nord for Tromsø

310116 12Du finner mer info om Norge Rundt-billetten på Widerøes sider som du kommer til ved å klikke på denne linken.

Matchende tilbud fra Scandic Hotels om overnatting

Men reiser man rundt, må man også ha et sted å bo. Scandic Hotels har kommet med et tilbud som matcher Norge Rundt-billetten. De tilbyr 13 overnattinger i samme periode for kr 7 980,- pr dobbeltrom. Det gir en døgnpris på 614 kr pr natt som er en god pris i Sommer-Norge.  Du kan velge mellom 70 Scandic hoteller over hele landet. Eneste unntak er Kristiansand som ikke er omfattet av tilbudet. Prisen inkluderer også frokost og gratis wifi.

Du finner alle detaljer og vilkår for dette tilbudet på Scandic sine egne hjemmesider som du kommer til ved å klikke på denne linken.

Bonuspoeng

Og for deg som er interessert i hvor mange EuroBonus-poeng du kan tjene på dette tilbudet:

«EuroBonus: Medlemmer opptjener 2 890 poeng for 1 sone, 3 490 poeng for 2 soner, 3 990 poeng for 3 soner og 1 890 poeng for ekstra uke.  Poengene registreres etter endt reise. Det gis ikke poeng per flystrekning.»

Og ikke glem at Scandic Hotels også er partner i EuroBonus og hver natt gir derfor 500 ekstrapoeng. Så her kan du tjene 7 500 poeng i tillegg til dem du får for å fly. Men vær oppmerksom på at du må velge om du vil ha EuroBonus-poeng eller poeng i Scandic sitt eget bonusprogram Scandic Friends for hotellovernattingene.

 

Hovedbilde: Visit Norway

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *