Politiet velger Norwegian som leverandør av flyreiser

Politiet velger Norwegian som foretrukket leverandør av flyreiser

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Politiet har valgt Norwegian som foretrukken leverandør på 20 ruter innenriks og i Skandinavia. Kontrakten gjelder for to år med mulighet for to års forlengelse.

Det er ingen tvil om at Norwegian mistet et betydelig passasjervolum innenriks, da Forsvaret i fjor valgte SAS som ny foretrukket leverandør av flyreiser. Flyselskapet har imidlertid ikke ligget på latsiden, og har nå sikret seg en viktig kontrakt med Politi- og lensmannsetaten og Politiets Sikkerhetstjeneste (PST) for en ny periode på to år.

– En tillitserklæring

Den nye avtalen innebærer at Politi- og lensmannsetaten og Politiets Sikkerhetstjeneste (PST) skal prioritere Norwegian på 20 ruter mellom de største norske byene, Longyearbyen og de skandinaviske hovedstedene. Avtalen omfatter i tillegg flyvninger i Europa.

– Det er en tillitserklæring at Politiet velger Norwegian. Det tar vi som et tegn på at de setter pris på et kvalitetsprodukt til en lav pris. Vi er også glade for at vi ser en positiv utvikling i forretningsmarkedet, noe som tyder på at mange bedrifter både er prisbevisste og opptatt av å velge det mest bærekraftige alternativet når de skal ut å fly, sier salgsdirektør i Norwegian Lars Sande.

Selskapet har hatt avtale med politiet siden 2016.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *