Qantas byr på gratis vinsmaking i alle klasser

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Qantas har en service som ikke mange reisende kender til.er klar over. De har nemlig gratis vinsmakninger i galley på lengre flyvninger.

På de lange flyturene med det australske flyselskapet Qantas, som blant annet har flere ruter til Europa, finnes det en service som frem til nå har vært veldig lite kjent. Uansett hvilken klasse du reiser på, tilbys det nemlig vinsmakinger – og dette foregår ofte i galley eller i flyets bar (om flyet har en slik), når personalet har tid til det. (for eksempel om natten på nattflyvninger).

Dette kommer frem i en video, som er laget av YouTube-kanalen «The Wine Wankers». Se videoen her:

Dette er ikke en del av det offisielle servicekonseptet, så man kan derfor ikke forvente å få dette tilbudt. Men vi kan anbefale at du spør personalet ombord på flyet om det vil være mulig å få til en liten vinsmaking ute i galley underveis hvis man er interessert.

Det er klart en riktig god ide å invitere de mest vin-glade gjester med ut i galley og smake på vin-utvalget under en lang tur. Qantas er generelt kjent for å være et fullservice-selskap som får gode skussmål i alle klasser. Så skal du fly med Qantas og liker vin, så vet du hva du skal spør etter.

Opprinnelig skrevet for InsideFlyer.dk av Peter Krogh Frausing

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *