Qantas får nye uniformer

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Det australske flyselskapet Qantas har fått nye uniformer. Uniformene, som er designet av den australske designeren Martin Grant, tas offisielt i bruk 12. desember i år.

Uniformen til et flyselskap er svært viktig både for selskapets visuelle uttrykk, og for de ansattes moral og velvære. Derfor er det ofte mange følelser i sving når det blir introdusert helt nye uniformer, og det er som regel umulig å tilfredsstille alle. Dersom man føler seg vel i en stilig uniform, vil dette reflekteres i hele fremtoningen til den som har på seg uniformen. Derfor bør det være viktig for et flyselskap å ha uniformer som de ansatte trives i. Jeg skriver «bør være» fordi det åpenbart finnes flyselskaper som ikke prioriterer dette i det hele tatt.

Vertinneuniformen frontes av den australske modellen Miranda Kerr. Noen Qantas-ansatte er misfornøyde med den nye uniformen, da de mener at ikke alle kvinnelige ansatte har de samme forutsetningene til å se bra ut i en så tettsittende uniform, samtidig som tettsittende plagg er ubehagelige å ha på.

Hva mener du om Qantas nye uniformer? Se videoen og bedøm selv.

 

Hvilket flyselskap mener du har den fineste uniformen? Skriv dine synspunkter i kommentarfeltet under, eller i vårt forum her.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *