Qantas Premier Titanium Mastercard – en bonusjegers drøm!

Qantas Premier Titanium Mastercard

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Greit, vi skal være de første til å innrømme at dette produktet ikke er veldig relevant for våre norske lesere. Qantas Premier Titanium Mastercard ser imidlertid så fristende ut vi velge å bruke litt spalteplass på det likevel.

De fleste her kan vel la seg friste av et kredittkort som gir tilgang til First Class lounge, statuspoeng og rabatt på flybilletter. Når man i tillegg får bonuspoeng nok til å fly business fra London til Sydney som velkomstgave er det kanskje nok til å få flere her til å vurdere flytting til Australia og overgang til Qantas Frequest Flyer-programmet. Det ekskluive Qantas Premier Titanium Mastercard-kortet, som er laget av metall, kan blant annet lokke med:

  • 2 stk. fri inngang til Qantas First Class lounge
  • 2 stk. fri inngang til Qantas Club Domestic og utvalgte internasjonale businesslounger.
  • 20% ekstra statuspoeng på Qantas-flygninger
  • 10% rabatt for to personer på inntil to reiser med Qantas per år.
  • 150 000 Qantas bonuspoeng dersom du omsetter for minst $5 000 (AUD) de første 90 dagene.
  • 2 Qantas bonuspoeng per $1 på internasjonal kortbruk og 1,25 Qantas bonuspoeng på kortbruk i Australia. Ekstra bonuspoeng når du betaler med kortet hos Qantas.
  • Concierge, reiseforsikring, ekskluive medlemstilbud og mye mer.
Qantas Premier Titanium Mastercard
Qantas Premier Titanium Mastercard er laget i metall og er det australske flyselskapets dyreste og mest eksklusive kredittkort

30 millioner poeng på 12 måneder

Ifølge Olivia Wirth, administrerende direktør i Qantas Lyalty, er det medlemmer som utnytter betalingskort maksimalt for daglige innkjøp som er målgruppen for Qantas Premier Titanium Mastercard.

– Lojalitetsprogrammet vårt er ikke lenger bare for våre kunder som flyr mye. Etter hvert som vi knytter til oss flere samarbeidspartnere, er det faktisk de som handler mest som tjener flest poeng, sier Olivia Wirth. – Våre topp 1000 medlemmer med høyest poengsaldo er kunder som utnytter muligheten til å tjene poeng på daglige innkjøp fra samarbeidspartenere som Woolworths og Red Energy, samt bruk av våre kredittkort. Et av våre medlemmer har faktisk tjent 30 millioner bare på kredittkortbruk på 12 måneder. Det tilsvarer over 100 turer jorda rundt i business class.

Mange fordeler

Kredittkort med poengopptjening er en av de mest populære måtene å tjene bonuspoeng på. 25% av all kredittkortbruk i Australia kommer fra kredittkort med poengopptjening.

Qantas Premier Titanium-kortet kommer i tillegg til de eksisterende Qantas Premier Platinum- og Qantas Premier Everyday-kortene, som ble lansert i 2017. Med en årsavgift på $1 200 AUD og krav til årsinntekt på $200 000 AUD er dette helt klart Qantas sitt mest eksklusive kort.

Qantas First Class Lounge LAX
Gratis inngang i Qantas eksklusive First Class lounge er blant fordelene du får med det nye kredittkortet.

– Vi ser at flere og flere medlemmer drar inn millioner av poeng gjennom strategisk kredittkortbruk og kjøp av varer og tjenester fra våre samarbeidspartnere. Qantas Premier Titanium-kortet vil gi disse kundene flere muligheter og en enda bedre opplevelse med Qantas. Prisen på kortet er høy, men det har også mange fordeler, sier Olivia Wirth.

Vurderer du å flytte til Australia og faller innenfor kravene for å søke, kan du lese mer om kortet på Qantas sine nettsider.

Foto: Qantas

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *