Qatar Airways lanserer nye amenity kit fra BRIC’s

Qatar Airways BRIC's amenity kit for kvinner

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Qatar Airways har kommet med innovativ og smakfull oppdatering av sine amenity kit i first class og business class. De nye komfortpakkene leveres av luksusmerket BRIC’s og blir tilgjengelig for reisende på lengre flyruter.

Den nye amenity kit-kolleksjonen fra Qatar Airways omfatter design og innhold for både mannlige og kvinnelige reisende, og inneholder hudpleieprodukter fra Castello Monte Vibiano Vecchio. Av hudpleieprodukter finner vi leppepomade, fuktighetsgivende ansiktsspray og anti-aging fuktighetskrem for reisende i business class. Komfortpakkene for reisende på første klasse får også en Night Recovery Cream. Pakkene inneholder også sokker, øyebind og øreplugger, mens reisende first class også får hårbørste og BRIC’s signatur brilleetui.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Fokus på gjenbruksverdi

Helt nytt for den nye kolleksjonen er at kvinnesettet i first class kommer med en justerbar stropp gjør at vesken kan brukes som en crossover. Dette er med på å gi vesken større gjenbruksverdi. Dette settet kommer i to farger, svart med røde detaljer og rød med rosa detaljer. Herresettet i first class kommer også i to farger, sennepsgul med marineblå detaljer og marineblå med grønne detaljer. Herresettene har høy gjenbruksverdi som toalettmappe.

– Vi ønsker å yte overlegen service til alle våre passasjerer. Fra setekomfort, til maten som serveres og til underholdningssystemet om bord, sier markedsdirektør i Qatar Airways, Ms. Salam Al Shawa. – Våre nye amenity kit fra BRIC’s holder så høy kvalitet at de kan brukes om og om igjen, og for første gang kan våre kvinnelige passasjerer også bruke sine amenity kit som en crossover veske. Herremodellene som også kan brukes som toalettmappe, viser vår ambisjon om å tilby innovative produkter for våre passasjerer.

Qatar Airways nye komfortpakker kommer i en rekke forskjellige farger for kvinner og menn. Flyselskapet vil også utvide kolleksjonen med enda flere design i fremtiden.

Du finner tester og flere nyheter om Qatar Airways i arkivet vårt.

Foto: Qatar Airways

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *