Qatar Airways: Nå kommer Qsuite til Skandinavia!

QSuite Business Class

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Qatar Airways nyeste business class Qsuite anses for å være en av det beste som finnes på markedet. Det er derfor svært gode nyheter når Qatar Airways i går kunne melde at Qsuite nå kommer til Skandinavia i slutten av oktober.

Dessverre er det ikke ruten fra Oslo det er snakk om denne gangen, men reisende fra Stockholm som får Qsuite først.

Har du ikke rukket å prøve Qatars førsteklasses business-produkt enda kan du lese vår test av produktet her, eller drømme deg bort til luksus i skyene med denne videoen.

Qsuite fra Qatar Airways er i dag tilgjengelig på flytypene Boeing 777-300ER, Airbus A350-900 og Airbus A350-1000.

Hvor og når?

Qatar Airways har to daglige avganger fra Stockholm og det er avgangen med Airbus A350-900 som fra 28. oktober får det nye business class-produktet. Avgangen fra Stockholm til Doha har rutenummer QR172 og avgang kl. 21:45. Returen fra Doha til Stockholm har rutenummer QR171 og avgang kl. 15:35.

Bonusbilletter

Samler du poeng i OneWorld-alliansen ser det også ut til å være god tilgjengelighet på bonusbilletter i Qsuite. Vi finner opp til fire plasser på flere avganger. Vær imidlertid oppmerksom på at det tilkommer avgifter på bonusbilletter. Ved bestilling fra British Airways koster en tur/retur-billett fra Stockholm til Doha 75 000 Avious og fra 4000 kroner i avgifter.

Kommentar

 1. Endre sier

  Hvordan får dem dette til å stemme «Ved bestilling fra British Airways koster en tur/retur-billett fra Stockholm til Doha 75 000 Avious og 4-600 kroner i avgifter.» Når jeg søker ligg avgifter på opp mot 5000-6000kr…

  • Martin sier

   Hei,

   du har helt rett. Her har det dessverre vært en feil i originalartikkelen vi har oversatt fra. Du må nok forvente avgifter i størrelsesklasse 4000,- kroner og oppover.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *