Reisedeal: Billig business class med Avianca til Colombia, Ecuador og Peru

Bogota

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

I det kommende vinterprogrammet skal Avianca igjen fly fra München til Bogota. I den forbindelse kan du for øyeblikket bestille flygninger i business class fra München til svært behagelige priser. Billettene kan bestilles fram til 20. september 2018.

Det er selvfølgelig ikke gull alt som glitrer. Avianca-kampanjen gjelder kun med avreise fra München hvilket betyr at du selv må finne posisjoneringsflygninger til riktig pris for å få en god totalpris. Reiseperioden er også forholdsvis kort, fra 17. november til 30. november.

Hvis du treffer på både reisedato og pris på tilslutningsfly er dette likevel en veldig god deal. I tillegg gir Avianca Business Class også 150% opptjening til EuroBonus!

Avianca Boeing 787 Dreamlines
Aviancas rute fra München til Bogota flys med en topp moderne Boeing 787 Dreamliner med et godt Business Class-produkt. Foto: Avianca.com

Destinasjoner og priser

Dette er de beste tur/retur-prisene vi har funnet så langt:

  • München – Lima fra kr. 13 342,-
  • München – Bogota fra kr. 13 416,-
  • München – Quito fra kr. 14 844,-

Du finner enkelte de beste prisene ved å bruke søkemotorer som Google Flights eller Momondo.

Opptjening til Eurobonus

Alle business class-flygninger med Avianca gir 150% opptjening til Eurobonus. Det betyr at flygningen fra München til Bogota alene gir deg rundt 17 380 EuroBonus-poeng. I tillegg kommer evt. tilslutningsfly fra Norge og eventuelt også flygningen videre til Lima eller Quit hvis Bogota ikke er din endelige destinasjon.

Avianca Business Class

Avianca flyr med Boeing 787 Dreamliner på ruten mellom München og Bogota hvilket betyr at du får et godt business class-produkt. Kabinoppsettet har en 1+2+1-layout med reverse herringbone som vi blant annet finner hos Finnair.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

God tur!

Forsidefoto: andresmmartinez / Pixabay

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *