QR: Qatar Airways lanserer ny destinasjon down under

canberra down under

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Qatar Airways har akkurat annonsert at selskapet vil lansere flyvninger til Canberra i 2017. Dette blir selskapets femte destinasjon på det Australske kontinentet.

Qatar har allerede ruter til Sydney, Perth, Melbourne og Adelaide. Flyselskapet driver ganske profitabelt på alle rutene, kanskje spesielt på ruten til Sydney, som nylig har  blitt oppgradert til deres flaggskip A380. Konkurransen er veldig sterk mellom ME3 selskapene. Dette kan være neste skritt fra QR til  å erte på seg  Etihad og Emirates i kampen om down under markedet.

På en pressekonferanse i dag, ga administrerende direktør Akbar Al Baker følgende uttalelse:

«Med dagens kunngjøring av nettverksutvidelser, vil vi være i stand til å forbinde flere destinasjoner i Australia enn noe annet flyselskap fra Gulfen (Midt-Østen). Vi vil sørge for at våre passasjerer får en behagelig reise. På Qatar Airways reiser vi sammen med våre passasjerer, og vi ser frem til å ønske disse nye destinasjonene i 2017-18 velkommen. «

Qatar Airways lanserer Las Vegas, Nevada i 2017-18
Qatar Airways lanserer Las Vegas, Nevada i 2017-18

Ikke bare Down under

Selskapet har i tillegg annonsert totalt åtte nye ruter til. Canberra, Dublin, Las Vegas, Rio de Janeiro, Santiago de Chile, Medan (Indonesia), Tabuk og Yanbu (både Saudi-Arabia) .

Canberra entrer det eksisterende australske nettverket av ruter til Adelaide, Melbourne , Perth og Sydney. Las Vegas blir del av det amerikanske nettverket, med destinasjoner i Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Houston, LA, Miami, New York (JFK), Philadelphia og Washington.

Det er foreløpig ikke kjent hvilke flytyper Qatar Airways vil benytte på de ulike rutene.

qatarariways.com

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *