Quality Hotel støtter TV-aksjonen i Brasserie X

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Søndag 23. oktober ønsker Quality Hotel Tønsberg og Quality Hotel Residence gjester velkommen til et fest-arrangement utenom det vanlige i signatur-restauranten Brasserie X i forbindelse med NRK TV-aksjonen. 

Engasjementet er stort hos både ansatte, som jobber gratis denne søndagen, og leverandører, som støtter Brasseriene med mat og råvarer for å bidra til årets TV-aksjon.

I Tønsberg, kan gjester glede seg til en festkveld med deilige smaker på menyen og god underholdning mellom 16.00 – 19.00. Kveldens meny er satt sammen spesielt for anledningen, og omsetningen går til TV-aksjonen.

«Vi fikk en enormt positiv respons både fra leverandører og egne ansatte da vi lanserte denne ideen. Hva er vel bedre enn å nyte et deilig måltid og samtidig gi et fint bidrag til en viktig sak? Røde Kors markerer TV-aksjonen med et stort program i Oseberg Kulturhus kl. 19.00, så her har Tønsbergs befolkning en flott anledning til å unne seg en helaften i givergledens navn»,

Øyvind Hagen, Hotelldirektør, Quality Hotel Tønsberg

Sandnes Brasserie X

Brasserie X på Quality Hotel Residence i Sandnes åpner dørene mellom 13.00 og 17.00. På menyen finnes utvalgte retter til spesialpris, og for barna vil det også tilbys ansiktsmaling og underholdning. Omsetningen fra dagen går til TV-aksjonen og i tillegg går søster-hotellene Quality Hotel Pond og Quality Airport Hotel Stavanger sammen med samme sum i potten til TV-aksjonen.

«Vi gjør dette fordi det er viktig å ta et ansvar som rent fysisk går utenfor vår egen hotelldør. Ved å bidra til TV-aksjonen og Røde Kors sitt viktige arbeid innenfor de felt som man i år har valgt å fokusere på, så bidrar vi til å skape en bedre hverdag for mange mennesker som er i en utrolig tøff situasjon. Vi gleder oss til å ønske alle gjester velkommen på søndag», sier Lars Roalkvam, hotelldirektør på Quality Hotel Residence.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *