Radisson Blu relanserer sin «Super Breakfast»

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Radisson Blu relanserer frokostkonseptet “Super Breakfast”. Det relanseres som et deli-inspirert konsept med fokus på opplevelsen, gode naturlige råvarer og bedre service.

Radisson har lyttet til hva deres kunder mener og har på blant annet Radisson Blu Royal Viking i Stockholm spurt sine gjester hva de forventer seg. Mange gjester bruker lenger tid nå på frokosten og derfor har den også en større verdi for gjestene.

Tom Flanagan, Area Vice President hos Rezidor Hotel Group i Norden uttaler:

En god frokost er fundamentet for en god start på dagen. Vi vil derfor sikre at frokosten etterlater et positivt og minneverdig inntrykk hos våre gjester. Frokosten bør være en god opplevelse for alle sanser, og vi tilbyr derfor gjestene en deli-inspirert frokost som både ser innbydende ut og smaker godt.

1411 03

I Danmark er det nye frokostkonseptet ved å bli implementert og er nå tilgjengelig på blant annet Radisson Blu Royal Hotel i København, Radisson Blu Scandinavia Hotel og Radisson Falconer Hotel & konferencecenter. Frokosten er tilgjengelig for både boende gjester og gjester utenfra.

Det er også flere og flere gjester  som holder frokostmøter og derfor skal konseptet også kunne holde til dette. Jeg bruker også dette selv, da det gir meg muligheten til å rekke et ekstra møte i løpet av en reisedag. Så en god start på dagen starter med et riktig godt måltid med et passende variert utvalg.

InsideFLyer DK - Radisson - Logo

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *