Radisson Blu Scandinavia er totalrenovert

Radisson Blu Scandinavia Oslo lobby

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Siden 1975 har Radisson Blu Scandinavia Hotel vært en av Oslos fremste landemerker. Hotellet er nettopp ferdig med en totalrenovering, for å fortsatt være relevant og tilby den beste Oslo-opplevelsen. Arbeidet er del av hotellkjedens største oppussingsprosjekt i Norden noensinne.  

– Vi er stolte av vårt nyoppussede hotell. Forretningsreisende har alt de trenger til gode møter. Turister som er her for den beste Oslo-opplevelsen kan nyte nordisk kokkekunst på 26 North Restaurant & Social Club, eller besøke den internasjonale Summit Bar. Vi har også svømmebasseng for de som trenger litt avkobling, sier Tomi Merliläinen, hotellsjef ved Radisson Blu Scandinavia Hotel i Oslo.

Radisson Blu Scandinavia Oslo fasade

En omfattende transformasjon

Det 22. etasjers hotellet har pusset opp restauranten, lobbyen, rommene, møte- og konferanseområdene i tillegg til Summit Bar i toppetasjen.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Meriläinen har lang erfaring i reiselivsbransjen. Han har hatt ansvaret for hotellet siden 2016. Nå er han stolt og glad over at Oslo tar store steg i riktig retning, som en trendy og populær turistdestinasjon.

– Hotellet ser og oppleves bedre, maten smaker enda bedre og servicenivået har hevet seg. Vårt erfarne team tilbyr en god kombinasjon av Skandinavisk vennlighet og førsteklasses service. Vi etterstreber å være Skandinaviske i hjertet og internasjonale i stil, sier Meriläinen.

Tomi MerliläinenDet populære restaurantkonseptet 26 North Restaurant & Social Club har åpnet i førsteetasje. Her tilbyr de blant annet norsk tapas. Kjøkkenet drives av australske Scott Ferguson, som er svært opptatt av nordisk matlaging.

Summit Bar i 21. estasje er designet av Snøhetta, og har blitt en meget populær bar i bybildet.

– Summit Bar er Norges flotteste skybar. Her serverer vi cocktails basert på godt håndtverk og gode råvarer, mens gjestene kan nyte en flott utsikt over hele byen. Baren har blitt et godt supplement til den nye drink- og barkulturen som har inntatt Oslo. Her kan gjestene se og føle byen, uten å engang forlate hotellet, sier Meriläinen.

Oslos mest erfarne møtested

Radisson Blu Scandinavia Hotel retter stor oppmerksomhet på forretningsfolk og konferansegjester. Områdene til konferanse- og møterom har derfor også gjennomgått en full oppussing. Hotellet kan ønske velkommen til opptil 1200 gjester på én etasje.

– Næringslivet og konferanser har alltid spilt en viktig rolle for hotellet. Det var helt naturlig for oss å gjøre denne investeringen. Vi ser også at stadig flere ønsker å kombinere forretningsreiser med ferie. «Bleisure» og «staycation» er i vinden. Vi har en vision om å bli best på bleisure i Oslo, foreller Meriläinen.

Med over 40 års erfaring, og nyoppussede lokaler og utstyr, er Radisson Blu Scandinavia Hotel en av de mest erfarne møteplassene i hele Oslo.

– Som Oslos første internasjonale hotell kjenner vi godt til viktigheten av lokalt preg og personlighet. Etter nesten 45 år kjenner vi Oslo ut og inn. Vi kan gi gjestene våre opplevelser i verdensklasse, med lokalt preg, sier Meriläinen.

Hotellet ligger midt i hjertet av Oslo, ved Slotttet, Slottsparken og Nasjonalteateret. Det er meget sentralt, men samtidig fredlig og rolig.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Oppsussing til over 1 milliard kroner

Det er flere hoteller enn kun Radisson Blu Scandinavia Hotel i Oslo som er blitt pusset opp. Oppussingsprosjektet til Radisson Group har inkludert flere hoteller i Norge og Norden.

– I Norge har vi oppgradert og pusset opp Radisson Blu Scandinavia Hotel Oslo, Radisson Blu Nydalen Hotel Oslo, Radisson Blu Plaza Hotel Oslo, Radisson Blu Atlantic Hotel Stavanger, i tillegg til våre to hoteller lengst nord, Radisson Blu Hotel Bodø & Radisson Blu Hotel Tromsø. Alle hotellene er oppgradert til å møte gjestenes behov og ønsker. Gjennom vår lange erfaring og historie som internasjonal hotellkjede har vi konsern god innsikt i dette, sier Ronald Smithjes, Regionsjef for Norge, Danmark og Island i Radisson Hotel Group.

Radisson Hotel Group har investert 110 millioner euro i prosjektene. I tillegg kommer betydelige investeringer fra eierne av hotelleiendommene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *