Bli med på innsiden av KLMs nye Dreamliner

KLM Boeing 787-10 Dreamliner

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Etter en liten forsinkelse har KLM omsider mottatt sin første Boeing 787-10, det største medlemmet av Dreamliner-familien. Nå har vi endelig fått mer informasjon og bilder av kabininteriøret i den nye flytypen.

KLM er det første flyselskapet i Europa til å ta bruk den største varianten i Dreamliner-familie, Boeing 787-10. Flyet skulle egentlig være på plass i forbindelse med starten på flyselskapets 100 års-markering sist lørdag, men på grunn av forsinkelser ankom maskinen Schiphol-flyplassen først et døgn senere. Nå er den endelig på plass og vi har fått både bilder og mer informasjon om de nye kabinene, både World Business Class og Economy (Comfort).

KLM forventer å få levert ytterligere tre 787-10 i år, i september, oktober og desember.

World Business Class

World Business Class får 38 seter i 1-2-1-setekonfigurasjon. Inntil videre vil du aldri oppleve en helt full kabin, da kun 34 seter legges ut for salg. De resterende fire fungerer inntil videre som hvilested for besetningen. KLM er lanseringspartner for det nye Venture-setet fra den japanske seteprodusenten JAMCO. Setene er 21 tommer (53,3 cm) brede, kan selvfølgelig legges helt flatt og måler hele 198 cm når det fungerer som seng. Underholdningssystemet er av typen Panasonic eX3 og har 18’’ skjerm. Det er selvfølgelig også uttak for strøm og USB i hvert enkelt sete.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

En liten forskjell fra lillebror 787-9 er at skapet er byttet ut med en hylle. Setet har også fått tre-punkts setebelte og en ikke-forstyrr-lampe. Skjermen på utsiden av setet er også gjort større for å gi bedre privatliv. Midtsetene har også fått en større, justerbar skillevegg for bedre avskjerming mellom de to setene.

Economy og Economy Comfort

Economy (og Economy Comfort) får også nytt sete av typen Recaro 3710. Økonomiklassekabinen har en 3-3-3-setekonfigurasjon, med 31 tommer seteavstand for Economy og 35 tommer for Economy Comfort. Comfort-setene kan lenes syv grader, mot fem grader for de vanlige setene. Setene er 17 tommer (43 cm) brede. Også i økonomiklasse vil man kunne lade USB-baserte enheter og får tilgang til et underholdningssystem med 10’’ skjerm. Ut ifra bildene kan det se ut som magasinlommen har en separat koppholder.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Foto: KLM

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *