KLMs første Boeing 787-10 Dreamliner forsinket

KLM Boeing 787-10 Dreamliner

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

I dag skulle KLM som første europeiske flyselskap motta sin første Boeing 787-10 Dreamliner. Flyet skulle være med og markere starten på flyselskapets 100 års-jubileum. Slik gikk det imidlertid ikke. KLM har nå bekreftet at leveringen er utsatt til neste uke.

Den største Dreamlineren, Boeing 787-10, er seks meter lenger -9-modellen, og kan ta enda flere passasjerer. Hos KLM har flytypen 38 seter i business class og 306 seter fordelt på økonomiklasse og Economy Comfort. Flyet som skulle være æresgjest på et arrangement på Schiphol-flyplassen i dag for å markere starten på KLMs 100 års-jubileum er imidlertid forsinket fra Boeings fabrikk i Charleston.

Jubileumsfly

For å markere starten på flyselskapets 100 års-feiring skulle den første 787-10-maskinen leveres i dag. Det er i dag nøyaktig 100 dager til KLMs 100 årsdag. Flyet, som er dekorert med et eget jubileumsmotiv, skulle være æresgjest på et arrangement på Schiphol med presse til stede fra inn- og utland.

KLM 100 årsjubileum

Nå har imidlertid KLM bekreftet i en pressemelding at leveringen av KLMs første Boeing 787-10 er forsinket. Den nye Dreamlineren med registreringsnummer PH-BKA har tilsynelatende stått ferdig ved fabrikken. Etter planen skulle flyet leveres leveres i dag morges.

Det er ikke kjent hva som er årsak til forsinkelsen, men KLM opplyser at forsinkelser ikke er uvanlig ved overlevering av nye fly

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *