Singapore Airlines med daglige avganger til København

Singapore Airlines Airbus A350-900 som skal brukes på København-ruten

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Fra og med 2. januar neste år øker Singapore Airlines sine flygninger fra fem ukentlige til daglige avganger mellom København og Singapore.

Ruten mellom København og Singapore er en del av SAS og Singapore Airlines’ joint venture-samarbeid. En kapasitetsøkning på 40% mellom København og det største knutepunkt i Sørøst-Asia vil komme både turister og fritidsreisende til gode. Når ruten nå også får avganger mandag og onsdag, vil gi reisende langt mer fleksible reisemuligheter.

Airbus A350 fra oktober

Ruten mellom København og Singapore vil fra og med 29. oktober flys med Airbus A350, en av verdens mest moderne flytyper. Airbus A350 er et langt mer moderne fly enn Boeing 777-300ER og den nye flytypen er i utgangspunktet en oppgradering for passasjerene. Kabinen oppleves som mye større og mer luftig, og klimaet i kabinen er bedre. Airbus A350 er også mer stillegående, mer miljøvennlig og langt mer drivstoffeffektiv. Dette innebærer også at First Class-produktet forsvinner fra denne ruten. For alle som ikke flyr i første klasse er dette imidlertid gode nyheter.

Singapore Airlines Business Class
Singapore Airlines Business Class

Siden ruten er et samarbeid mellom Singapore Airlines og SAS, kan billetter bestilles fra begge selskapene. Du kan selv velge om du vil opptjene poeng i KrisFlyer, SAS EuroBonus eller et annet lojalitetsprogram i Star Alliance. KrisFlyer og EuroBonus gir imidlertid bedre tilgang på bonusbilletter, og du kan booke direkte fra sas.no.

Denne artikkelen ble først publisert av Henrik Olsen for InsideFlyer.dk.

Foto: Singapore Airlines

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *