British Airways (og Club Suite) til Canada fra 11 349,-

Toronto, Canada

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Akkurat nå er det mulig å finne svært gode priser i British Airways business class til flere byer i Canada. På listen over reisemål finner vi også Toronto, med mulighet for å teste BAs nye Airbus A350-1000 og Club Suite business class for bare 11 349,-.

Med avreise fra Paris har du nå mulighet til å sikre deg gode priser i British Airways business class til flere byer i Canada. Tilbudet ser ut til å vare fram til 16. juli, med reiseperide fra 3. januar til 31. mai 2020. Du må være borte natten mellom lørdag og søndag for å få de beste prisene.

British Airways Club Suite

På ruten mellom London og Toronto setter BAs inn sin splitter nye Airbus A350-1000 fra 1. oktober i år. Flyet er det største i Airbus A350-familien og leveres med British Airways splitter nye Club Suite business class. Det er knyttet store forventninger til BAs oppgraderte business class-produkt.

British Airways Club Suite Business Class

Airbus A350-1000-flygningene har rutenummer BA92/BA93.

Tilbudet

Vi finner følgende priser med Google Flights og Momondo:

British Airways / Oneworld business class til Canada
Skjermdump fra momondo.no
  • Toronto fra 11 349,-
  • Montreal fra 11 625,-
  • Vancouver fra 11 827,-
  • Calgary fra 12 025,-
British Airways / Oneworld business class til Canada
Kart fra gcmap.com

Det er også mulig å ulike kombinasjoner av British Airways, Iberia og American Airlines. Vi kan ikke si for sikkert at våre priseksempler er de beste tilbudene, så det lønner seg å sjekke litt på egen hånd.

Bonuspoeng

Samler du poengene dine British Airways Executive Club vil en tur/retur-reise med ett stopp gi deg 360 Tier Points. Klarer du å legge inn flere stopp på veien vanker det enda flere Tier Points.

BA har en poengkalkulator som gir deg oversikt over hvor mange Avios og hvor mange Tier Points du opptjener på hver enkelt flygning.

British Airways Business Class

Dersom du ikke er så heldig å få Club Suite på flygningene dine, anses British Airways’ Club World-produkt for å være noe utdatert. Da bør det heller se på muligheten til å fly med American Airlines i stedet.

Takk til Steffen hos InsideFlyer.de for tipset.

Forsidefoto: ElasticComputeFarm / Pixabay 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *