Spørreundersøkelse om reise og koronaviruset COVID-19

Spørreundersøkelse om reise og COVID-19

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Kjære leser av InsideFlyer,

Vi håper du er ved godt mot og ved god helse.

Som vi alle vet var reiselivsnæringen en av de først som ble rammet av utbruddet av koronaviruset COVID-19. Flyselskaper verden over har kansellert nesten alle ordinære avganger, hotellrom står tomme, reisende sitter fast i utlandet og ingen vet egentlig hva framtiden bringer akkurat.

For at reiselivsnæringen bedre skal kunne forstå dine behov som hyppig reisende i denne situasjonen, har vi laget en spørreundersøkelse som kan hjelpe bransjen med å få svar på hvordan de best kan møte dine forventninger. Spørreundersøkelsen tar bare tre minutter å fylle ut og vi håper du kan ta deg tid til å svare. Slik kan du hjelpe oss med å hjelpe bransjen og hjelpe deg.

> Spørreundersøkelse om reise og COVID-19 <

Spørreundersøkelsen ser på ulike parametere som reisevaner og i hvor stort omfang koronakrisen og tiltakene som er satt inn påvirker reisemønsteret ditt. Undersøkelsen forsøker også å kartlegge hvordan du forventer at hoteller og flyselskap skal møte dine behov når det gjelder endringer og kanselleringer, nye bestillinger og elitestatus.

I neste trinn av denne spørreundersøkelsen ønsker vi å vite hvordan du ser for deg å reise når koronakrisen er over. Vil du likevel gjennomføre reiser du har måttet avbestille eller tenker du at det er best å holde seg hjemme litt til? Vi spør også etter din mening rundt hvordan lojalitetsprogrammene bør ivareta sine beste kunder i denne situasjonen.

Som du sikkert skjønner er denne informasjonen svært viktig for flyselskaper, hoteller og andre aktører i reiselivsbransjen. Ved å gi bransjen innsikt i dine behov som kunde, kan vi hjelpe reiselivsnæringen med å komme sterkere tilbake etter krisen.

Vi skal selvfølgelig dele alle resultatene av undersøkelsen med dere.

Del gjerne undersøkelsen gjennom dine kanaler i for eksempel sosiale media også. Jo flere tilbakemeldinger vi får, desto bedre blir resultatet av spørreundersøkelsen.

På forhånd takk,

Team InsideFlyer

For ordens skyld – vi samler ikke inn noen form for persondata gjennom denne spørreundersøkelsen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *