Rendezvous Hotel, Singapore.

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Rendezvous hotell ligger i Art’s and Heritage distriktet i Singapore midt mellom Doby Gouth og Bras Basah MRT stasjoner hvor du nesten kan gå tørrskodd til sistnevnte. Hotellet er dermed enkelt å komme til ved bruk av T-bane, videre starter den fasjonable handlegaten, Orchard Road nettopp her.

Hotellet som tilhører Far East Hospitality Group er ikke et gedigent mega hotell men et mellomstort hotell med omkring 300 rom, resepsjonsdisken er veldig liten i tatt antall rom i betraktning.

Resepsjon
Resepsjon

 

Hotellet åpnet  i 1998 og er således ikke av helt ny dato, noen forbedringer har tydeligvis funnet sted gjennom disse årene, men på noen områder synes alderen. Bygningen fremstår som litt majestetisk da noen arkitektoniske trekk fra kolonitiden er hentet fram.

Til høyre for resepsjonen finner du The Library bar som har en lun og koselig atmosfære over seg.

Lobbybar
Lobbybar

 

Innsjekk gikk med ekspressfart og bagasjen ble bragt opp til rommet for meg. Når du kommer ut av heisen, er etasje angivelser gjort i form av en montasje av klinkekuler, litt utradisjonelt men jeg må si at det var flott.

 

Etasjeangivelse
Etasjeangivelse

 

Korridorene har tepper i brunt og lys beige, vegger er todelt brutt med listverk hvor det er tapet både over og under.

Korridor
Korridor

 

Superior og Deluxe rom har samme størrelse, mellom 26 – 29 kvm så de er ikke større enn de må være. Takhøyden er veldig bra, rommene har snev av tung innredning og det oser litt klasse av det hele. Jeg hadde bestilt et Deluxe rom via hotels.com og hvor jeg i bestillingen hadde ytret ønske om Queens size seng, noe jeg fikk. Den store og meget høye sengen har rammemadrasser og er av den litt harde typen med begrenset sprett i, men den var utmerket å ligge i. Sengegavelen er trukket med brunt skinn og dekoreringen fortsetter i form av hvitmalt, mønstret treverk helt opp til taket.

Flott seng
Flott seng
Utsmykning i form av kunst på veggen.
Utsmykning i form av kunst på veggen.

 

Hvert nattbordet er utstyrt med store majestetiske lamper og på det ene nattbordet står betjeningspanel for aircondition, alle lys, klokke samt ikke forstyrr signal.

Kontrollpanel
Kontrollpanel

 

Gulv er teppebelagt og veggene er dekket med skikkelig flott tapet, belistning og gardinbrett er i form av profilert treverk.
Fjernsyn er en vegghengt flatskjerm, ikke av nyeste modell men trolig fra den tiden da flatskjermene akkurat var komme på markedet, kanalutvalget er greit. Fjernsynet henger faktisk på en innretning som er montert på veggen som utsmykning av rommet, denne strekker seg helt opp til taket.

Utsmykning på vegg går helt til taket
Utsmykning på vegg går helt til taket

 

Under fjernsynet står en sjenk i brunt treverk som har hvite mønstrete skyvedører og en slipt marmorplate nedfelt i toppen.
Sjenken rommer en minibar med moderat utvalg og tilhørende artikler som nøtter, chips, vannkoker, te og kaffe, sistnevnte artikler til fri benyttelse.

Minibar
Minibar
Vannkoker og litt tilbehør til minibaren
Vannkoker og litt tilbehør til minibaren

 

I den ene kroken står et bord og en veldig lav stol som var behagelig å sitte i, det tilhørende bordet matchet skjenken.

Stol og bord
Stol og bord

 

Arbeidsbordet er også i samme stil som sjenken, men med glassflate på toppen, den har to skuffer, telefon og lampe er plassert på toppen. På veggen ved siden av arbeidsbordet er det en nisje som har hyllesystem av glass.

Arbeidsbord og kommode
Arbeidsbord og kommode

 

Selv den største kofferten vil få plass på koffer hyllen i entreen, toppen av hyllen var belagt med teppe, innrammet med marmor. Under kofferthyllen fantes en stor skuff.

Stor benk for koffert
Stor benk for koffert

 

Skapet på gangen rommer morgenkåper, EL safe, dampstrykejern og strykebord.

EL safe og strykejern
EL safe og strykejern

 

Døren inn til rommet er av massivt tre og har ingen form for pakninger, dette gir dårlig lydisolering men ble ikke en plage ved mitt besøk.

Badet har fliser av marmor på gulvet, fargen er litt tung og kanskje en smule utdatert. Servanten er nedfelt i en stor plate av marmor, på veggen et stort speil med påmonterte lys på hver side.

Servant
Servant

 

Badet har dusjløsning uten badekar, regndusj verdsettes.

Dusj
Dusj

 

Bassengområdet finner du i tredje etasje, området er lite og intimt med få men svært gode solsenger. Her er stort innslag av grønne planter. Solforholdene pr medio mars er sol fra 11:00 fram til 14:30. Her er også funnet plass til et boblebad på dette lille området.

Basseng i tredje etasje
Basseng i tredje etasje

 

Boblebad skjermet med grønne planter
Boblebad skjermet med grønne planter

 

Et godt utstyrt treningsrom er lokalisert på samme plan som bassenget.

 

Konklusjon: Et greit 4-stjernes hotell med en praktisk beliggenhet midt mellom handlestrøket på Orchard, Bugis street  og utelivsområde ved Clarke Quay hvor også Chinatown ligger like i nærheten av. T-banestasjoner er lokalisert like ved og en tredje er under bygging i tilstøtende gate. Hotellet begynner å dra på litt på årene men holder fortsatt en grei standard, her er flere gode restauranter å velge mellom.

Fordeler: Beliggende midt mellom flere av attraksjonene i Singapore.

Ulemper: Litt stive priser i forhold til standard og alder på hotellet.

 

Klikk her for mer informasjon om hotellet. 

 

 

Poengscore: 7 av 10
Poengscore: 7 av 10

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *