Rica Hotels solgt til Scandic

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

I dag ble det bekjentgjort at Rica Hotels er solgt til Scandic kjeden. Kjøpsprisen er ikke kjent. Rica kjeden driver totalt 72 hoteller hvorav 65 er i Norge og resten i Sverige. Scandic har pr i dag kun 19 hoteller i Norge, men totalt 151 i Norden. Scandic vil med dette få et større fotfeste i Norge og bli landsdekkende.

Kjøpet forutsetter at konkurranse myndighetene godkjenner det. Men partene er sikre på at dette ikke vil bli et problem.

Rica kjeden er bygd opp av Rivelsrud familien. Det opplyses at Rivelsrud vil beholde Rica Eiendom Holding, et selskap som eier 20 av Ricas hotellbygninger. Det er derfor bare selve hotelldriften som Scandic overtar.

Vi i Bonusfeber antar at Rica’s eget fordelsprogram, som nylig ble relansert, vil bli overtatt av Scandic sitt eget fordelsprogram, Scandic Points. Dette vil i så fall gi medlemmene av programmet flere hoteller å velge i både for å opptjene bonuspoeng, men også for å bruke bonuspoeng. Sjansen er også stor for at det kan bli flere hotellrom tilgjengelig for bruk av bonuspoeng.

Flere opplysninger vil nok bli tilgjengelig i tiden som kommer, og da vil Bonusfeber følge opp med nyheter som vil bety noe for deg som hotellgjest og poengsamler.

[box style=’info’] Du kan lese mer om
Rica Hotels på deres hjemmeside på denne linken
Scandic Hotels på deres hjemmeside på denne linken[/box]

[box style=’note’] Vær med å diskuter erfaringer fra Rica kjeden og overgangen til Scandic i vårt forum som du finner på denne linken. [/box]

Rica logoScandic logo

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *