Holiday Inn St Germain Des Pre – Paris

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Holiday Inn er en del av InterContinental Hotels Group (IHG), men må ikke forveksles kvalitetsmessig med de dyrere hotellene i denne gruppen. Mange kjenner nok til Holiday Inn sine hoteller og hva som tilbys av kjeden, men for de uinnvidde kan det nevnes at hotellene er av generelt OK standard og fungerer godt om man kun trenger et rom til å sove på og muligheter for en grei frokost. Hotellene tilbyr sjelden mange ekstrafasiliteter som restauranter, basseng, spa-avdelinger osv.

Holiday Inn St Germain Des Pre er et relativt sentralt plassert hotell i den franske hovedstaden. Du har grei nok gangavstand til mange av byens severdigheter, heriblant Notre Dame, Louvre og Eiffel-tårnet, men byens godt utbygde metro gjør at du enkelt kommer deg rundt på en enkel måte. Hotellet ligger rett ved flere restauranter og kafeer, og du finner også gode shoppingmuligheter i området. Hotellet har 134, hvorav 22 er såkalte «Executive Room». IMG_1690 IMG_1692

Hotellet er noen år gammelt, men det var tydelig at det var gjort en god del for å pusse opp både fellesområder og rommene (iflg. nettsidene ble hotellet pusset opp i 2010). Resepsjonen var relativt liten, men friske farger og moderne snitt gjorde at hotellet ga et godt førsteinntrykk. I lobbyen fant man også to datamaskiner (Apple) til utlån, samt en kafé/bar. I etasjen under resepsjonen finner du frokostrestauranten. Innsjekk gikk raskt og greit og personalet var hyggelig og snakket godt engelsk (ikke alltid en selvfølge i Paris). Jeg spurte om det var internett tilgjengelig på rommet, noe de bekreftet. Treningsrom var også tilgjengelig, men dette hadde jeg ikke tid til å få benyttet på dette besøket.

IMG_1693

IMG_1694

Jeg fikk tildelt et rom i 5. etasje og etter litt fomling med nøkkelkortet fant jeg et lite, men nyoppusset og trivelig hotellrom på innsiden av døren. Rommet bestod av en liten gang, bad og hovedrommet som hadde twin beds. Rommet virket i all hovedsak nylig oppusset, med unntak av vegg-til-vegg teppet og enkelte elektriske løsninger (blant annet AC). Badet var lite, men delikat oppusset. Det var lite amenities tilstede, men det var informasjon om at man kunne få brakt diverse toalettsaker til rommet ved behov. De amenities som fantes var dusjsåpe og shampoo. Det var kombinert badekar/dusj som fungerte godt (slett ikke alltid en selvfølge det heller).

Rommet hadde litt skapplass og tv montert på veggen i tillegg til et lite skrivebord. Det var vannkoker tilgjengelig i tillegg til en helt ok minibar. Sengen(e) var god å ligge i og forskjellige puter (firm / soft) gjorde at man hadde det man trenger for en god natts søvn. Litt støy fra utsiden plaget meg litt, men ikke såpass at det ødela for søvnen i noen nevneverdig grad. Selv om rommet lå i 5. etasje var det ikke noe utsikt å snakke om, og rommet mitt hadde oversyn over en lokal bakgård. Gardinene ble derfor beholdt foran vinduet under mitt opphold.

IMG_1695

IMG_1696

Hotellets internettilkobling fungerte godt på mitt rom. Det var sterke og gode signaler og hastigheten var god, men her måtte man betale for tilgang og kunne da velge hvor rask tilkobling man trengte. Prisene var greie nok, selv om jeg personlig mener at internett burde være inkludert på alle hoteller i år 2014, men her er dessverre mange av hotelleierne i verden uenige med meg. Frokost ble servert i den allerede nevne frokostsalen. Mat og utvalg var helt greit, og det var et ok utvalg av også varmt «tilbehør» som pølser etc. Frokosten forøvrig var av en ganske standard kontinental type og var ikke inkludert i romprisen. Romprisen lå på 180€ pr. natt under mitt opphold, noe som ikke er direkte billig, men dette har sammenheng med prisene ellers i Paris.

IMG_1697

IMG_1698

IMG_1699

Konklusjon:
Holiday Inn St Germain Des Pre er et enkelt, men pent lite hotell som ligger sentralt i Paris. Et godt alternativ om man ønsker en enkel og grei overnatting. God service, men litt støy fra utsiden av hotellet og betaling for internettilgang trekker litt ned.

Quickfacts
Lokasjon: Paris
Rompris: Fra ca. 1500,- pr. natt
Bonusprogram: IHG Rewards
Hjemmesidehttp://www.holidayinn.com

Oversikt

Fordeler

- Oppussede rom
- Moderne
- Sentral beliggenhet

Ulemper

- Litt støy fra gaten utenfor
- Lite fasiliteter
- Betaling for internett

KOMFORT/ROM

FASILITETER

SERVICE

VALUTA FOR PENGENE

Overall Rating

Konklusjon

Holiday Inn St Germain Des Pre er et enkelt, men pent lite hotell som ligger sentralt i Paris. Et godt alternativ om man ønsker en enkel og grei overnatting. God service, men litt støy fra utsiden av hotellet og betaling for internettilgang trekker litt ned.

3.5

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *