Rica Sunnfjord Hotel og Spa

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Rica Sunnfjord Hotel og Spa er et komplett mellomstort fullservicehotell med sentral beliggenhet i Førde i Sogn & Fjordane fylke, hotellet har litt over 200 rom.
Området rundt Førde tilbyr varierte opplevelser, vakker natur, fiske og lakseelver, spennende topp turer og brevandring på Jostedalsbreen.

Hotellet er oppført i ulike tidsepoker men er godt vedlikeholdt og får du rom i de nyeste delene, da er du garantert moderne flotte rom men det må  også tilføyes at direkte dårlige rom, har jeg aldri opplevd å få ved dette hotellet.
Resepsjonsområdet framstår som lunt og moderne, korridorer kan du se er av eldre årgang, men lyssetting, teppe på gulv samt  kunst av blant annet Oddvar Torsheim frisker godt opp.

Korridor
Korridor

Da jeg booket rommet var det kun Superior rom igjen. Disse rommene er ikke av de nyeste men ei heller de eldste ved dette hotellet men rommene er større enn standard rom. Mitt rom denne gang var av litt eldre årgang av Superior rom, noe du ser på interiørvalgene og da spesielt på badet, men det synlig at vedlikehold blir prioritert.
På rommet finner du egen sittegruppe i form av en deilig sofa og en skikkelig god-stol og her er naturligvis også plass til et skrivebord.

Egen sittegruppe
Egen sittegruppe
Arbeidsbord
Arbeidsbord

 

Sengene var to store, gode og brede enkeltsenger som står nesten samen.

To enkle senger
To enkle senger

Du finner selvsagt en minibar men med litt begrenset utvalg, men for en jobb reisende skulle det være tilstrekkelig, da det neste dag venter en ny arbeidsdag 😉

Minibar
Minibar
Deler av utvalg fra minibar
Deler av utvalg fra minibar

Her er flatskjerms TV med godt kanalutvalg.

Tv og speil
Tv og speil

Her er mye lamper og lys rundt omkring og veggene finner du bilder og speil.

Rommet har en flott terrasse med utsikt mot vest hvor du kan få med deg kveldssolen mens du nyter innholdet fra minibaren.

Terasse
Terasse
Nytt tilbygg
Nytt tilbygg

 

Badet har ikke et moderne utsende, men det er gjort forsøk på å friske opp med nye spotter i taket. Her er separat badekar og dusj løsning.

Servant
Servant
Egen dusj
Egen dusj

Og du finner Amenity kit fra Greenland

Amenity kit
Amenity kit

Frokost serveres i restauranten Laxen, her er utvalget meget bra og kaffe får du servert ved bordet. Akkurat den detaljen med kaffen setter jeg pris på, for vanligvis har en hendene fulle med mat og annet når du leter etter ledig bord.
I samme restaurant serveres det om kveldene en helt fantastisk buffet, hvor jeg ved flere anledninger har spist.
Hotellet har spa avdeling, innendørs svømmebasseng, sauna og treningsfasiliteter. Videre finner du en fin lobby bar og i kjelleren er det en pub hvor det er full fres hver helg.

Konklusjon: Et bra hotell, litt variert standard på rommene, men kjenner du til dette, ber du om et nyere rom. Sentral beliggenhet, greie møbler og fargevalg samt utrolig bra frokost. Minuset må bli at noen av rommene kanskje begynner å blir litt gammeldags.

 

6av10

 

[box style=’info’]

Rom bestilt: Superior

Oppgradert:  Nei

Bonusprogram: Rica Points

Internett: Gratis tråløst nett

Hotellets hjemmeside: Rica Sunnfjord hotel og spa

[/box]

 

[box style=’note’] Erfaringer med Rica hoteller i Norge kan du dele og diskutere her [/box]

 

 

 

Kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *