SAS markerer 4. juli med gode tilbud til USA fra 2 591,-

SAS 4. juli-kampanje til USA New York

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Amerikanernes nasjonaldag nærmer seg og SAS har i den forbindelse lansert en kampanje med ekstra gode priser til USA i vinter.

I anlednings USAs nasjonaldag 4. juli lanserer SAS nå et fire dager langt salg til alle sine destinasjoner i USA. Kampanjen gjelder (som vanlig) kun for såkalte Go Light-billetter, men de kan være et godt utgangspunkt for oppgradering til høyere klasser.

Reis til USA fra kr. 2 591,-

Tilbudet gjelder alle SAS sine reisemål i USA. Reiseperioden er 1. november 2019 til 31. mars 2020, med unntak av perioden 19. desember til 5. januar. Siste frist for å bestille er fredag 5. juli.

De billigste billettene finner du til New York, med priser fra kr. 2 591,- fra Oslo. Billettene er av typen Go Light, som ikke inkluderer innsjekket bagasje. Merk at Boston-ruten ikke flys mellom 1. desember og 31. mars.

SAS 4. juli-kampanje til USA
Kart fra gcmap.com
Boston Fra kr. 2 991,-
Chicago Fra kr. 2 991,-
Los Angeles Fra kr. 2 891,-
Miami Fra kr. 2 796,-
New York Fra kr. 2 591,-
San Francisco Fra kr. 3 291,-
Washington DC Fra kr. 2 891,-

Du finner lavpriskalender med kampanjepriser på sas.no.

Bonuspoeng

Poengopptjening på SAS sine billigste billetter er ikke noe å snakke om. En tur/retur-reise til New York i SAS Go Light vil for eksempel gi deg stusselige 400 EuroBonus-poeng. Du må med andre ord fly 25 ganger til New York for å kunne kjøpe en ny innenriksbillett i SAS Go.

Du kan imidlertid oppgradere billetten din for penger og, i alle fall inntil videre, også med poeng. Du vil da få poengopptjening i henhold til ny billettklasse. Du får selvfølgelig også en helt annen tur i SAS Plus eller SAS Business.

Er du imidlertid villig til å fly økonomiklasse er dette uansett gode priser.

God tur!

Forsidefoto: Jo Wiggijo / Pixabay 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *