Mileage run? Oslo-Beijing i SAS Business for 13 000 kroner

Beijing, Kina

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Kina har forståelig nok ikke vært blant de hoteste reisemålene de siste månedene. Flyselskapene sliter nok fortsatt med å fylle flyene og kanskje er det derfor det nå er mulig å fly SAS Business Class fra Oslo til Beijing for bare 13 000 kroner.

Akkurat nå finner vi svært gode priser på business class-billetter til Beijing fra Oslo via København med SAS. Vi finner priser nede i 13 000 kroner tur/retur på enkelte datoer i september, og god tilgjengelighet fra oktober og ut året. Her ligger alt til rette for en behagelig mileage run eller helt vanlig høstferie til den kinesiske hovedstaden.

Oslo – Beijing i business fra 13 000 kroner.

Du kan enkelte finne reisedatoene med lavest pris ved å bruke Google Flights og verktøyene Prisdiagram og Nærliggende datoer. Når du har funnet reisedatoene dine kan du bruke Momondo for å finne de beste prisene. Du kan ofte spare noen kroner på å bestille fra et reisebyrå, men vi anbefaler i utgangspunktet å bestille direkte fra flyselskapet.

Du kan også få samme pris med Sandefjord Torp som avreiseflyplass, og du kan også fly LOT til enda lavere pris. Prisforskjellen er imidlertid for liten til at det er verdt det da SAS både gir bedre opptjening og en mer behagelig reise.

Momondo Oslo - Beijing i SAS Business Class og LOT Business Class

Bonuspoeng

På denne turen har du mulighet til å sikre deg en god del av grunnpoengene du trenger for å oppnå eller fornye status i EuroBonus. Er du Basic- eller Silver-medlem vil du opptjene 16 500 EuroBonus-poeng på denne turen. Er du Gold-medlem eller høyere allerede opptjener du 25% flere poeng, totalt 20 625 bonuspoeng.

SAS Business class sete lagt halvveis bakover (Foto: SAS)
SAS Business Class, Airbus A330. Foto: SAS

SAS Business Class

SAS Business Class holder seg fortsatt godt, med 1-2-1 setekonfigurasjon, behagelige seter og moderne kabininnredning. Les vår siste anmeldelse av SAS Business Class her.

Forsidefoto: jplenio / Pixabay

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *