Qatar Airways Privilege Club dropper avgift på bonusreiser

Qatar Airways Privilege Club guide

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Qatar Airways Privilege Club har blitt en av våre favorittprogrammer og vi har skrevet mye om dette bonusprogrammet det siste året. Et irritasjonsmoment har imidlertid vært bestillingsavgiften på bonusreiser, som har forringet programmets verdi vesentlig. Nå er imidlertid avgiften historie.

Qatar Airways har gjort en rekke forbedringer i bonusprogrammet Privilege Club det siste året, og programmet blir stadig mer attraktivt for norske reisende. Det som imidlertid ikke har vært positivt er bestillingsavgiften for bonusreiser som ble innført for to år siden. Denne avgiften har gjort at det for de fleste bonusreiser tilkommer et gebyr på minst $100 dollar og det dobbelte om du reiser i business class.

Qatar Airways Privilege Club medlemskort

Dropper hele avgiften

Bestillingsavgiften har fram til nå vært $25, $50 eller $75 dollar per segment for henholdsvis økonomiklasse, business class og first class. Siden alle reiser med Qatar Airways, med unntak av reiser til Doha, består av fire segmenter, betyr det i praksis at det alltid tilkommer en avgift på $100 – $300 dollar. Avgiften har vært den samme uavhengig av status i programmet, selv om Gold- og Platinum-medlemmer i det minste har kunnet betale avgiften med Qcredits.

Nå har imidlertid selskapet bestemt seg for å droppe avgiften helt:

QSuite Business Class
QSuite Business Class

– Etter hvert som vi fortsetter å oppskalere virksomheten vår med totalt 59 globale destinasjoner i juni, vil vi også gjøre det enklere for deg å bruke Qmiles for å komme deg til reisemålet når tiden er inne for å reise igjen. Derfor vil det ikke lenger tilkomme bestillingsavgift på bonusreiser. Denne avgiften har tidligere vært USD 25 for økonomiklasse, USD 50 for business class og USD 75 for first class.

Du kan nå bestille bonusreiser, enkelt og avgiftsfritt, på qmiles.com eller i mobilappen.

Så vidt vi kan se er denne endringen permanent og det er ingenting som tyder på at avgiften kommer tilbake. Dette er absolutt en genuin forbedring som øker programmets verdi betydelig.

Foto: Qatar Airways

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *