Normal om bord-service hos SWISS og Lufthansa

Normal om bord-service hos SWISS og Lufthansa

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Sakte, men sikkert går det mot mer normale tilstander for Lufthansagruppens flyselskaper. Etter to måneder med nesten ingen aktivitet, er både flygninger og om bord-service på vei tilbake igjen hos SWISS og Lufthansa.

De siste ukene har Lufthansagruppen gradvis gjenåpnet rutetilbudet og skal innen utgangen av juni betjene 106 destinasjoner og ha hele 160 fly i luften. Forrige uke startet også gjenåpning av loungene i Frankfurt og München, selv om tilbudet inntil videre er noe begrenset.

Normal om bord-service hos Lufthansa

Fram til forrige uke var også serveringen om bord svært begrenset. Selv i business class på europeiske flygninger var alt som ble servert under turen en flaske med vann. Nå er imidlertid om bord-servicen tilbake til det normale.

Om bord-service Lufthansa business class

Fra og med forrige mandag har vært ordinær måltidsservering på business class-flygninger i Europa. Servering av det normale utvalget av både alkoholfri og alkoholholdig drikke er gjenopptatt.

Også på langdistanserutene serveres det drikke igjen som normalt, også i økonomiklasse. Du kan igjen velge mellom flere ulike måltider i business class og det serveres igjen varme måltider i økonomiklasse.

Business as usual hos SWISS

Hos SWISS vil du knapt nok merke restriksjoner i det hele tatt på europeiske flygninger.

I økonomiklasse er utvalget av drikkevarer først tilgjengelig på flygninger over 60 minutter. Dette har imidlertid vært tilfelle også før pandemien, på korte ruter fra for eksempel Zurich til München eller Stuttgart. Når det gjelder matservering kommer denne i form av en bento-boks på mellomlange flygninger til for eksempel Kairo, Moskva eller Tel Aviv. På langdistanseflygninger er tilbudet som normalt, med noen små justeringer for smittevern.

I business class og first class er tilbudet i all hovedsak det som man er vant til fra tiden før koronaviruset.

De fleste loungene holder fortsatt stengt

Loungetilbudet er fortsatt ganske begrenset i forhold til hva vi er vant til. Selv om Lufthansa nå har åpnet én lounge i Frankfurt og én lounge i München, er serveringstilbudet begrenset til vann og snacks. SWISS sine lounger holder fortsatt stengt, men reisende i business eller first class, samt elitemedlemmer i Miles & More, kan bruke Aspire-loungen i Zürich.

Denne artikkelen ble først publisert på InsideFlyer.de og er oversatt og bearbeidet for våre norske lesere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *