SAS forlenger EuroBonus-status med 12 måneder

SAS EuroBonus-dekor fly

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Den som venter på noe godt venter ikke forgjeves! SAS EuroBonus har omsider besluttet å forlenge status for alle sine medlemmer med 12 måneder.

Slik som flere andre flyselskaper, har SAS endelig besluttet å forlenge status for sine EuroBonus-medlemmer med 12 måneder. Forlengelsen gjelder alle aktive EuroBonus-medlemmer som har opptjent status på egen hånd gjennom poeng eller kvalifiserende flygninger, og som har en opptjeningsperiode med utløp fra 31. mars 2020 til 28. februar 2021.

SAS skriver i ettermiddag i en pressemelding at de ønsker å ta vare på og belønne sine beste kunder, også gjennom vanskelige tider.

SAS Eurobonus medlemskort

Mange av flyselskapene rundt om i verden har vært tidligere ute og mer proaktive i sin kommunikasjon med medlemmene enn SAS har vært. Et av selskapene som var tidlig ute var Qatar Airways, som også valgte å forlenge status for sine Privilege Club-medlemmer med ett år. Selv om vi skulle ønske at SAS hadde vært raskere på ballen, er vi likevel glade for at det endelig kommer gode nyheter. Uansett om du er Silver-, Gold- eller Diamond-medlem, vil du noe beholde statusen din i ett ekstra år.

Lifetime Gold

Helt siden koronakrisen traff oss har vi hatt løpende dialog med SAS og har blant annet tatt opp problemstillingen rundt livsvarig gullmedlemskap, eller Liftetime Gold. Lifetime Gold krever som kjent at du oppnår minst gullstatus i ti år på råd. Rykker du ned, må du starte forfra.

Vi har nå fått bekreftet fra SAS at denne statusforlengelsen også vil telle i opptjening til Lifetime Gold.

Vi er svært glade for at SAS har valgt å komme sine beste kunder i møte. Denne statusforlengelsen vil helt sikkert bidra til at mange av selskapets kunder fortsatt vil være lojale mot selskapet når flytrafikken er tilbake til det normale.

Kommentar

 1. tom_gunnar sier

  Veldig bra. SAS har fått mye pepper for å holde kortene tett til brystet, nå fortjener de takk for å ha kommet de mest lojale kundene i møte. Takk! Jeg ser frem til å komme meg tilbake i luften igjen!

 2. Eirik sier

  Jeg har Gull nå, Qualification apr 2020-mar 2021, så jeg kommer vel egentlig ganske uheldig ut av dette, gjør jeg ikke? Altså, misforstå meg rett, 12 måneder er flott, men jeg har jo oppnådd det uansett for perioden sas nå gir, så jeg har ingen mulighet, hvis dette vedvarer, å oppnå gull til neste periode igjen…

  • Ole Martin sier

   Jeg har gull nå med kvalifikasjonsperiode mai 2020 tom. april 2021. Jeg kan jo ikke fly nå! Dette er tåpelig, får jo kortere kvalifikasjonsperiode.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *