SAS EuroBonus lanserer Point Sharing og Lifetime Gold

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Vi har ventet lenge og visst at du skulle komme, men nå er det endelig offisielt. SAS EuroBonus relanserte i går familiekonto for bonuspoeng og har også offisielt lansert livslangt gullkort.

Det har tatt lang tid for SAS EuroBonus å få familiekonto på plass igjen etter at den gamle tjenesten ble lagt ned i april 2016. Den gang lovte SAS at en ny løsning skulle komme på plass i løpet av høsten, men det skulle vise seg å gå mer enn én høst før løsningen omsider kom på plass. I mellomtiden rakk konkurrenten Norwegian å lansere sin Reward Family for rundt halvannet år siden.

Lifetime Gold ble i realiteten lansert i mars i år, men det er først nå at SAS offisielt går ut med tilbudet.

– Våre kunder som reiser ofte med oss vil reise smartere og bedre. Deres ideer og tilbakemeldinger er viktige for oss når vi utvikler produktene våre. Lifetime Gold-medlemskap og Point Sharing er gode eksempler på dette, sier Johan Mägi, sjef for EuroBonus hos SAS.

Samle poeng sammen

Fra og med i dag vil familier og venner kunne samle poeng sammen med EuroBonus Point Sharing. Med EuroBonus Point Sharing kan medlemmer opprette en Point Sharing-konto og invitere inntil syv venner eller familiemedlemmer med i gruppen. Alle poeng som opptjenes av medlemmene i gruppen samles i Point Sharing-kontoen og kan brukes til alle tjenester som tilbys av bonusprogrammet.

SAS Airbus A330
Foto: SAS

EuroBonus-medlemmer kan være en del av én Point Sharing-konto av gangen, men kan forlate eller bytte gruppen hver sjette måned. Eieren av Point Sharing-gruppen kan alltid alle poengene på kontoen. Andre medlemmer kan også som standard bruke poeng, men eieren kan fjerne denne rettet når som helst.

Opptjent nivåstatus er fortsatt personlig, og opptjente grunnpoeng eller kvalifiserende strekninger vil fortsette å kun telle mot ditt individuelle kvalifiseringsnivå. Nivåfordeler i EuroBonus er også personlige.

Lifetime Gold

SAS startet utrulling av en ny versjon av livslange gullkort for sine mest lojale kunder i mars i år. Nå er også dette tilbudet offisielt lansert.

– Vi har en unik gruppe med lojale reisende som har valgt SAS for sin omfattende reisevirksomhet år etter år. Lifetime Gold er vår måte å takke disse medlemmene som vil nyte godt av SAS EuroBonus Gold-status resten av livet, sier Mägi.

Det er ikke lenger noe alderskrav for å motta Lifetime Gold slik det var før. Det eneste som kreves er at du klarer opptjeningskravet for SAS EuroBonus Gold, enten på antall reiser eller på poeng, i ti år sammenhengende.

I følge flyselskapet er disse to nyhetene en del av en rekke nye tjenster og forbedringer som vil komme i SAS EuroBonus i løpet av 2019. Vi venter i spenning!

Forsidefoto: Pexels / Pixabay

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *