SAS (re)lanserer Fast Track ved 12 europeiske flyplasser

Flyplass

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Å spare seg til fant er det noe som heter. Et uttrykk som var veldig beskrivende da SAS for et par år siden slaktet lounge- og Fast Track-tilbudet på en rekke europeiske flyplasser. Nå ser det imidlertid ut som selskapet har skjønt at dette kanskje ikke var en god idé likevel.

I desember 2016 annonserte SAS at de ville kutte drastisk i lounge- og fast track-tilbudet for statuskunder og reisende på Plus-billetter. At man er nødt til å kutte kostnader i en presset bransje er forståelig. Når andre Star Alliance-selskaper det er naturlig å sammenligne SAS med, likevel klarer å opprettholde tilbudet tyder det likevel noen har vært litt vel ivrige etter å svinge sparekniven.

Prioritert sikkerhetskontroll ved 12 «nye» flyplasser

Fra 3. juni har imidlertid SAS annonsert at de vil tilby fast track ved hele 12 nye europeiske flyplasser. Fire av flyplassene som mistet fast track i 2017, Dublin, Las Palmas, Malaga og Milano Linate, får nå tilbudet tilbake. I tillegg skal det tilbys Fast Track i Alicante, Budapest, Faro, Lisboa, London Stansted, Marseilles, Nice og Reykjavik.

Fast Track for SAS i Dublin
Fra 3. juni har du igjen tilgang til Fast Track i Dublin om du har Plus-billett, eller EuroBonus Gold eller Diamond. Foto: Dublin Airport

Tilbudet vil gjelder for reisende i SAS Plus, samt Gold- og Diamondmedlemmer i EuroBonus.

Det er fremdeles flere store flyplasser i Europa som hverken tilbyr lounge eller prioritert sikkerhetskontroll for SAS sine kunder. Vi håper imidlertid dette bare er starten og at vi har flere gode nyheter i vente.

Medlemsfordeler er noe som engasjerer våre lesere og diskusjonen er allerede i gang i forumet vårt.

Forsidefoto: Negative Space / Pexels.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *