Sommersalg hos Hilton med opptil 30% rabatt

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Hilton er tilbake med sitt årlige sommersalg og rabatter på opptil 30% for utvalgte hoteller i Europa, Afrika og Midtøsten.

Hvis du trenger jevnlige avsporinger fra den grå hverdagen bør du absolutt sjekke ut Hiltons sommersalg. Kampanjen gjelder nemlig helgeopphold, som vil si fredag til søndag for Europa og Afrika og torsdag til lørdag for hoteller i Midtøsten. Du får 25% rabatt og ytterligere 5% som Hilton Honors-medlem, totalt 30%. Reiseperioden er til og med 6. januar, noe som betyr at du kan booke høstferie, julemarkeder og nyttårsfeiring allerede nå.

Du finner mer informasjon om salget og fullstendige betingelser på Hiltons nettsider.

Europa, Afrika og Midtøsten

Siden salget gjelder for hoteller i Europa, Afrika og Midtøsten, kan helgeturen like gjerne gå til Dubai som til en europeisk storby. De fleste hotellene i Hilton-porteføljen er med i kampanjen, inkludert Waldorf Astoria, LXR, Conrad Hotels & Resorts, DoubleTree, Canopy Hilton, Curio Collection, Garden Inn og Hampton by Hilton.

Waldorf Astoria Dubai Palm Jumeirah
Waldorf Astoria Dubai Palm Jumeirah

Betingelser

Rabattene gjelder med utgangspunkt i Best Available Rate og Best Available Bed & Breakfast Rate. Prisene er derfor ikke nødvendig 30% lavere enn hotellets aller beste pris.

Det er også verdt å merke seg at rabatten forutsetter forskuddsbetaling. Bestillinger kan ikke endres eller avbestilles.

Siste frist for å bestille er 19. august 2019 eller senest tre dager før innsjekking. Oppholdet må være avsluttet innen 6. januar 2020.

Fullstendige betingelser finner du her.

God tur!

Takk til Steffen hos InsideFlyer.de for tipset.

Foto: Hilton

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *