SAS fornyer chartersamarbeidet med Apollo

Reis til Albania med SAS og Apollo

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

SAS og Apollo fornyer samarbeidet for sommer- og vintersesongen 2020. Avtalen er verdt cirka 1,4 milliarder svenske kroner og gjelder for charterfly innen Europa. 

Reiseselskapet Apollo har igjen valgt å forlenge det mangeårige samarbeidet med SAS. Samarbeidet innebærer at flyselskapet blir hovedpartner for de fleste charterflyvningene fra Skandinavia sommeren og vinteren 2020. SAS vil fly Apollos kunder til og fra 23 steder i Norge, Sverige og Danmark til 26 reisemål i Europa.

– Vi er svært glade for avtalen og det langvarige samarbeidet med Apollo. Chartersamarbeidet er en viktig del av vår strategi for å tilpasse kapasiteten til sesongen. Vi fortsetter å fase inn nye, miljøeffektive fly i flåten med nytt design og oppgraderte kabiner. Det er fint å kunne fortsette med å ønske Apollos kunder velkommen om bord, sier Markus Ek, global salgssjef i SAS.

SAS Airbus A320neo
Airbus A320neo

Høy pålitelighet og stadig lavere utslipp

SAS sin flåte, som i økende grad består av topp moderne Airbus A320neo-fly, er godt egnet til å fly fra både små og store byer i Skandinavia, og har god nok rekkevidde til å nå så godt som alle reisemål i Europa.

– For Apollo er det naturlig å forlenge samarbeidet med SAS, et skandinavisk selskap som er en trygg og god partner for Apollo og som legger stor vekt på flyreiser med stadig lavere utslipp. SAS tilbyr direktefly til våre reisemål med en service og pålitelighet som våre kunder setter pris på, sier Leif Vase Larsen, administrerende direktør for DER Touristik Nordic AB.

Forsidefoto: Apollo

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *