SAS kommer med ny Champagne i business class 1. mai

Champagne

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Fra og med neste uke kan du nyte en ny Champagne på SAS sine langruter i business class. Den nye Champagnen er et supplement til den nåværende Charles Heidsieck-Champagnen SAS serverer.

Den nye Champagne er en rosé. Den er også fra Charles Heidsieck og bidrar absolutt til å forbedre det allerede ganske gode utvalget om bord i SAS Business Class. Peter Lawrance, som er Head Chef & Manager Mail Planning, Onboard Product & Services, og hans team, har de siste par årene arbeidet hardt for å forbedre utvalget og gjøre det mer unikt. SAS har foruten samarbeidet med Mikkeller om øl, også andre unike produkter:

Disse produktene ble introdusert den 1. februar 2017 og den 1. mai 2018 kommer Peter Lawrence og SAS med mulighet for å velge mellom to typer Champagne.

Luftens beste rosé

Hvilken Rosé Champagne fra Charles Heidsieck det er snakk om har vi ikke klart å få Peter Lawrence til å fortelle. Lawrence sier imidlertid til InsideFlyer at den nye Champagnen kommer til å utkonkurrere alle andre flyselskapers Rosé i Business Class, både på smak og kvalitet.

Etter å ha sett litt på Charles Heidsieck sin hjemmeside og med tanke på Peter Lawrence selvsikkerhet, spekulerer vi i om det kan være snakk om Charles Heidsieck Rosé Réserve.

Med emneknaggen #vintagechampagne tror vi imidlertid mest på at det kan være snakk om 2005-årgangen. Er det den det er snakk om er det en god Champagne vi har i vente. Den beskrives som ganske frisk og med hint av røde frukter og citrus. Den vil nok stå seg like godt alene som den passer til fisk og skalldyr, eller sammen med SAS sin Kalix Löjrom.

Nytt Mikkeller-øl på vei

Som vi har skrevet om tidligere i år er SAS og Mikkeller også på trappene med nye ølsorter. Fra 1. mai vil du blant annet få en helt ny versjon av Wing Pin. Forgjengeren var en øl med rødbeter i, mens den nye utgaven har fått en fruktig nyanse av appelsin og pasjonsfrukt. Deretter har den vært lagret på vinfat for å gi den enda mer smak.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Den andre nyheten er en ny IPA og er nummer to i serien Northern Trails. Det er en Hazy IPA som er i vinden hos mange bryggerier om dagen. Dette er absolutt en spennende øl som raskt kan bli en ny favoritt hos de reisende. Northern Trails har allerede vært tilgjengelig et par uker.

Coverfoto: Charles Heidsieck

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *