SAS planlegger lounge-oppgradering i København

SAS Lounge

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Det har lenge vært ventet at SAS skulle gi loungene på København lufthavn en skikkelig ansiktsløftning. SAS har sittet på gjerdet i påvente av at utvidelsen av selve flyplassen skulle komme på plass. Nå er det endelig satt en tidshorisont for når deres «nye lounge» skal være klar.

La oss starte med det viktigste – SAS melder at de er ferdig med å oppgradere lounge-tilbudet mot slutten av 2018. De vil ikke på nåværende tidspunkt komme med noen presis dato for når arbeidet starter.

Det var en av våre danske lesere som i går så dette skiltet i loungen og delte det med oss. Ut i fra dette har vi forsøkt å få en konkret tilbakemelding fra SAS, men det har ikke vært mulig så langt.

Next Generation Lounge
Dette skiltet møter du når du besøker SAS sin lounge i København

Loungen blir designet og oppgradert etter SAS sitt «Next Generation Lounge Design»-konsept, som vi har sett senest med den nye innenriksloungen i Oslo. Siden København er SAS sin største hub er det rimelig å forvente at SAS gjør dette til sin flaggskiplounge.

SAS Lounge CPH
SAS Lounge CPH, utsikt fra andre etasje

Redusert tilbud mens arbeidet pågår

Det er ingen tvil om at loungene i København har et stort behov for oppgradering, på samme måte som loungene i både Oslo og Stockholm allerede har fått.

Fra og med nå og ut året, så vil du som gjest i loungen oppleve noen avvik fra normal service. For øyeblikket er det som skiltet sier kjøkkenet som pusses opp og arbeidet vil pågå til midten av mai måned. Da vi besøkte loungen sist manglet blant annet rundstykker til frokost.

En ting er i alle fall sikkert, vi ønsker et nytt og forbedret loungetilbud hjertelig velkommen når det står ferdig mot slutten av året.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *