SAS øker på Vestlandet og Midt-Norge

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

SAS kunngjorde i dag i en pressemelding at selkapet styrker rutetilbudet på Vestlandet og i Midt-Norge fra 26. oktober i år.

Vi gjengir her fra pressemeldingen:

Det blir flere direkteruter mellom Stavanger og Trondheim, nye ettermiddagsavganger både i Bergen og Ålesund, og forbedret rutetabell mellom Ålesund og Trondheim.

Styrkingen i ruteprogrammet skjer fra vinterprogrammets start 26. oktober. Fra da vil det gå hele fem direktefly med SAS, hver vei, mellom Stavanger og Trondheim. Dette kommer i tillegg til seks gjennomgående ruter via Bergen.

– SAS opplever sterk vekst i trafikken mellom Stavanger og Trondheim, hvilket gir grunnlag for økningen som spesielt er tilpasset næringslivets ønsker i de respektive regionene, sier konsernsjef for salg og marked i SAS, Eivind Roald, som konstaterer at nye morgen- og ettermiddagsavganger fra begge byene også gir raskere forbindelser til Nord-Norge, og en forbedret Aberdeen-forbindelse.

Ruteprogrammet forbedres også mellom Ålesund og Bergen, gjennom nye ettermiddagsavganger både på Vigra og Flesland. Mellom Ålesund og Trondheim vil en etterlengtet ruteendring tilfredsstille ønsket om å gjennomføre møter i Ålesund med godt taimet retur samme dag til Trondheim, og god forbindelse videre til Nord-Norge.

– Våre passasjerer har etterlyst bedre tidtabell og flere avganger mellom Ålesund og byene Bergen og Trondheim – og det skal de få nå, sier Eivind Roald.

Noen av disse rutene vil bli flydd med ATR 72, som er leaset inn fra det danske selskapet Jet Time. Flyet vil ha SAS farger, og produktet og servicetilbudet om bord vil det av samme kvalitet som de reisende forventer når de flyr med SAS.

ATR 72 er flyet som er avbildet på artikkelens hovedbilde.

De nye rutetidene blir som følger:

Rutetider ATR-72

Vi i Bonusfeber.no ønsker denne nyheten velkommen. Nye ruter og hyppigere avganger betyr flere muligheter til både opptjening og bruk av bonuspoeng.

Hva synes du om denne nyheten? Bli med og diskuter i vårt forum!

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *