Air India blir med i Star Alliance

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Air India er Indias nasjonale flyselskap, og er landets tredje største bak IndiGo og Jet Airways. Selskapet har i flere år forsøkt å bli med i Star Alliance, og nå ser dette ut til å bli en realitet. Selv om en endelig dato ikke er offentliggjort enda, melder Australian Business Traveller i dag at det sannsynligvis kommer til å skje allerede 11. juli i år. Nettstedet Live Mint rapporterer om samme dato. Air India blir da alliansens 27. medlem, og det første indiske selskapet til å bli med i en internasjonal flyallianse.

Dette er gode nyheter for oss med bonusfeber. Selv om ikke Air India er et naturlig valg for reisende skandinaver, så vil vi nå få flere muligheter til å reise østover med bonuspoeng. Det er ikke alltid lett å få kabalen til å gå opp når man for eksempel skal bruke bonuspoeng på Asia-ferie, men nå vil det altså bli mulig å finne ledige bonusseter via flere indiske byer. Det vil også være gode muligheter til å fly innenriks i India med bonuspoeng. Her er Air Indias innenriks rutenettverk:

Air India domestic

Air Indias internasjonale ruter finner du ved å klikke her.

Med Air India har du også muligheten til å fly Boeing 787 Dreamliner, som er avbildet i hovedbildet. Selskapet opererer også med First Class på sine Boeing 777-300ER, men her bør du være raskt ute siden det meldes om at dette produktet snart skal avvikles.

Air India First Class
Air India First Class (Foto: Kapil Bhatia, Flickr)

Air Indias eget bonusprogram heter Flying Returns, og det kan du lese mer om her.

Dersom du har fløyet med Air India vil vi gjerne høre om opplevelsen, enten i kommentarfeltet under eller i vårt forum, hvor du også kan diskutere denne saken.

 

Hovedbilde: Julian Herzog, Wikimedia Commons

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *