SAS Plus forbedrer mat-utvalget på kortere ruter

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

De passasjerene som ofte flyr i SAS Plus på kortere ruter, er blitt ganske godt kjent med Wasa’s knekkebrød-sandwich eller muffins i forskjellige utformninger. Det er disse produktene som er noen av de få man kan velge mellom fra menyen hvis man var litt sulten etter en lang arbeidsdag. Men nå er det gode nyheter på vei til SAS Plus passasjerer som har ønsket seg litt bedre mat ombord.

Mens man på de noe lengre rutene innen Europa i SAS Plus har fått forbedret mat-utvalget og blant annet kan tilby salater, kveldsmåltid og sandwich,  så har de reisende på ruter i Skandinavia og de korteste rutene i Europa været henvist til kun å få tilbud om snacks av forskjellige slag. Vi har ofte hørt fra våre lesere og sett innlegg i forumet fra lesere, som har ønsket seg en forbedring da de har synes at Wasa sin knekkebrød-sandwich er blitt litt vel ensformig. Faktisk er SAS Plus i frequent flyer kretser ofte blitt omtalt som «SAS Wasa-Class», som en dårlig skjult hentydning til det sparsommelige utvalget av mat.

Men nå er det heldigvis gode nyheter for SAS Plus passasjerer. For fra 27 mars vil passasjerene se en ny meny med et noe bedre utvalgt på de skandinaviske og korteste europeiske ruter. Nå innfører SAS såkalte «Fresh Bites» på de fleste flyvninger med en flytid på under 1 time og 20 minutter, som har avgang etter kl. 0900.

Fresh Bites i Skandinavia og korte Europa-ruter
Disse nye rettene finnes i to kategorier. En polarrullesandwich og et antall varierende småretter. Dermed lytter SAS heldigvis til den kritikken som lenge har vært av SAS Plus produktet på de korteste rutene.

«Vi arbeider hele tiden med å utvikle og forbedre vårt tilbud ombord. Våre frekvente reisende har etterspurt et lett og sunt måltid, som kan hjelpe på den lette sulten på de korteste reisene. Derfor er vi glade for at vi nå også kan tilby en fersk matbit som er fremstilt av de beste råvarer» sier Stephanie Smitt Lindberg, produkt- og utviklingsdirektør i SAS.

Fresh Bites og Pollarrullen er inkludert i billettprisen i SAS Plus, mens Pollarrullen kan kjøpes av reisende i SAS Go for 30 DKK, 35 NOK, 35 SEK eller 4 Euros. Dette gjelder fra kl. 0900 og resten av dagen.

Tilbudet er tilgjengelig og serveres på interskandinaviske ruter, på størstedelen av svensk innenriks og lengre norske innenriks samt korte europeiske ruter på opp til 1 time og 20 minutter. Enkelte flyvninger er unntatt av tidsmessige årsaker.

 

Ny Polarrulle ombord på SAS' kortere ruter
Ny Polarrulle ombord på SAS’ kortere ruter
Ny Polarrulle ombord på SAS' kortere ruter
Ny Polarrulle ombord på SAS’ kortere ruter

Gode nyheter fra SAS
Det ser altså ut til at SAS er i en periode hvor de rulles ut en del produktforbedringer overfor kundene. I går kunne vi her på InsideFlyer også fortelle at EuroBonus-medlemmer ville få mulighet til å booke SAS Plus-billetter på langrutene og få billigere poengpriser til Asia. Der er dessuten allerede varslet at endringer i EuroBonus etter sommerferien vil inkludere muligheten til å få gullstatus for livstid og sætte sin status i bero i en periode.

Hvilke øvrige endringer vi kan forvente er stadig uklart, på samme måte som at det heller ikke vites om det også vil komme endringer i EuroBonus-programmet som har negativ innvirkning for medlemmene. Men inntil videre så gleder vi oss over at SAS fortar endringer som kundene lenge har etterspurt. Tommel opp for det!

 

 

Kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *