SAS: Point Bargains bestill innen 21 november

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Fra tid til annen foretar SAS en kampanje hvor de legger ut SAS Eurobonus – Bonusreiser til en redusert pris. Dette kaller selskapet for Point Bargains. Nå er de her igjen.

Denne gangen er det Helsinki og Riga til reduserte poeng-priser foruten innenriks.

point-bargains
Skjermdump – www.sas.no

Utenfor Norge er det Helsinki eller Riga som er de eneste tilgjengelige muligheter. Her sparer du 7 000 EuroBonus-poeng på SAS Go i forhold til normalprisen – og 9 000 EuroBonus-poeng på SAS Plus.

Innenriks er det mulig å fly for bare 7 000 EuroBonus-poeng til Evenes eller Tromsø i stedet for 10 000 poeng som det vanligvis koster.

Utover de angitte poengpriser må du betale skatter og avgifter som vil variere i forhold til destinasjonen og eventuelle mellomlandinger..

Bestilling og avbestilling

Du må bestille senest 21. november, og du kan reise i perioden fra 1. desember 2016 til 31. mars 2017. Med andre ord en flott mulighet til å besøke Nord-Norge nå i førjulstiden, og få med deg Nordlyset.

Husk at EuroBonus-billetter er refunderbare helt frem til 24 timer før avreise. Skulle du endre mening, så får du altså alle poengene (med mindre de er utløpt) og pengene i retur.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *