SAS: Point Bargains bestill innen 21 november

sas-point-bargain

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Fra tid til annen foretar SAS en kampanje hvor de legger ut SAS Eurobonus – Bonusreiser til en redusert pris. Dette kaller selskapet for Point Bargains. Nå er de her igjen.

Denne gangen er det Helsinki og Riga til reduserte poeng-priser foruten innenriks.

point-bargains
Skjermdump – www.sas.no

Utenfor Norge er det Helsinki eller Riga som er de eneste tilgjengelige muligheter. Her sparer du 7 000 EuroBonus-poeng på SAS Go i forhold til normalprisen – og 9 000 EuroBonus-poeng på SAS Plus.

Innenriks er det mulig å fly for bare 7 000 EuroBonus-poeng til Evenes eller Tromsø i stedet for 10 000 poeng som det vanligvis koster.

Utover de angitte poengpriser må du betale skatter og avgifter som vil variere i forhold til destinasjonen og eventuelle mellomlandinger..

Bestilling og avbestilling

Du må bestille senest 21. november, og du kan reise i perioden fra 1. desember 2016 til 31. mars 2017. Med andre ord en flott mulighet til å besøke Nord-Norge nå i førjulstiden, og få med deg Nordlyset.

Husk at EuroBonus-billetter er refunderbare helt frem til 24 timer før avreise. Skulle du endre mening, så får du altså alle poengene (med mindre de er utløpt) og pengene i retur.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *