SAS EuroBonus senker prisen på kjøp av poeng!

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Det er et stort antall måter man kan opptjene Eurobonus-poeng på, men man kan også kjøpe poeng. Det høres umiddelbart ut som en mindre god forretning, men det kan ha sin fornuftige forklaring likevel. Og når SAS nå i stillhet har senket prisen på kjøp av poeng betydelig, så blir det vesentlig enklere å se fornuften i tilbudet.

Hittil har det vært i ganske få tilfeller hvor det har gitt mening å kjøpe poeng, i stor grad på grunn av en temmelig frisk prislapp. Priskuttet som har blitt innført er såpass stort at det kan være en fornuftig løsning for mange flere enn tidligere. Det blir naturligvis fremdeles en induviduell vurdering av hver enkelt hvor lønnsomt det er, men særlig om man mangler noen få poeng til langturer og/eller turer som involverer hele familien så vil dette være en brukbar løsning. Det samme gjelder om man har nesten nok poeng men som er i ferd med å gå ut på dato.

Tildligere kostet eksempelvis 10.000 poeng €370 (ca. 3.000 kr med dagens valutasituasjon), men denne prisen er nå satt ned med nesten en tredjedel til €250 (drøyt 2.000 kr).

Den nye prislisten for kjøp av poeng
Den nye prislisten for kjøp av poeng

Det er fremdeles slik at man kjøper seg ekstrapoeng og ikke grunnpoeng. Det betyr at poengene kan brukes til alt som tilbys, men de vil ikke telle til status, slik at det ikke er noe hjelp i å kjøpe disse poengene om man for eksempel mangler poeng til å oppnå gullstatus.

Det finnes imidlertid en måte å kjøpe statuspoeng på også, hvilket vi tidligere har omtalt i vårt forum. Informasjon om dette kan du finne ved å klikke her. (Takk til Joachim som poengterte dette i kommentarfeltet.)

Kjop-poeng-banner

Les mer om kjøp av EuroBonus-poeng ved å klikke her.

Har du kjøpt EuroBonus-poeng før? I hvilke tilfeller mener du det er best å kjøpe bonuspoeng? Bli med i diskusjonen på vårt forum.

Kommentar

  1. Joachim sier

    Liten rettelse til artikkelen- MÅ ikke ut å fly for å få grunnpoeng, disse kan fremdeles kjøpes i EuroBonus nettshopen!

  2. Rolf A. H. Gjerdsjø sier

    Takk for presisering Joachim, du har selvsagt helt rett og det var en klønete formulering. Artikkelen er som nevnt oppdatert.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *