Forbedret poengopptjening i IHG® Rewards Club

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Lojalitetsprogrammet til InterContinental Hotels and Resorts, IHG® Rewards Club, annonserer forbedringer i sitt program fra 1. juli i år.

Nå fungerer poengopptjeningen på IHG slik at man får et statisk poengbeløp på 2 000 poeng per opphold. Fra 1. juli vil man istedet opptjene 10 poeng per US dollar på hotellregningen. Opptjeningen vil altså gjelde andre utgifter i tillegg til selve romprisen, så lenge disse havner på regningen. Eksempler på slike utgifter er klesvask, betal-TV, mat og drikke fra minibar, restaurant eller room service, telefoni og så videre.

Vår anbefaling er da å sette alt av restaurant- og barregninger på rommet istedet for å betale der og da, slik at du får poeng for alt du kjøper.

Vi tar for oss et tenkt 3-dagers opphold på InterContinental Times Square i New York til 300 USD per natt, med 30 USD i diverse daglige utgifter (restaurant, bar osv.). Eksempelet gjelder for en person med laveste medlemsnivå:

IHG calc NYC

 

Her ser vi at opptjeningen er hele 7 900 poeng høyere enn tidligere! Det må kunne sies å være en markant forbedring, og altså meget gode nyheter for de som har bonusfeber.

Fra 1. juli vil også samtlige IHG® Rewards Club-medlemmer få gratis internett på hotellopphold.

Prøv kalkulatoren og les mer om betingelser og vilkår ved å klikke her.

Bli med og diskutér IHG® Rewards Club i vårt forum.

IHG hotels

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *