SAS utvider tilbudet om forhåndsbestilling av mat

Forhåndsbestilling av mat hos SAS

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

SAS sitt tilbud om forhåndsbestilling av mat på kortere flygninger har blitt så godt mottatt at flyselskapet nå utvider tilbudet til å omfatte enda flere ruter. Med dette tilbudet håper flyselskapet både gjøre flyreisen mer behagelig og redusere matsvinn.

Fra og med 1. oktober 2018 åpner SAS for forhåndsbestilling av mat på alle dag- og kveldflygninger i Skandinavia og Europa som er mer enn 80 minutter lange. I dag kan du forhåndsbestille mat på flygninger over 120 minutter. Dette gjør at tilbudet nå vil være tilgjengelig på rundt 80 000 SAS-flygninger i året.

Reisende kan velge mellom 11 forskjellige måltid, inkludert New Nordic By SAS-salatkubene som ble lansert våren 2017.

Både kundevennlig og miljøvennlig

– Forhåndsbestilling av mat er et tilbud som er populært og verdsatt blant våre reisende. Det er et moderne og innovativt konsept som lar passasjerene skreddersy reisen med akkurat hva slags mat de ønsker. Dette kan for eksempel være vegan, glutenfri eller bestemte typer kjøtt. Derfor har vi valgt å gjøre tilbudet tilgjengelig på dobbelt så mange flygninger, sier Thérèse Lorenius i SAS Products & Services. – Det er lett å forhåndsbestille måltid når du reiser med SAS. Det kan gjøres når du booker reisen eller i ettertid ved å logge inn på SAS sin nettside.

Utvidelsen av konseptet med forhåndsbestilt mat er en del av SAS sitt arbeid for bærekraftig og miljøvennlig virksomhet. Det gjør det lettere å laste riktig mengde mat av riktig type, noe som fører til mindre svinn.

På Europeiske flygninger på mer enn tre timer vil SAS fortsatt laste sitt vanlige sortiment av måltider om bord, inkludert salatkubene. Salatkubene vil imidlertid ikke bli lastet på skandinaviske og europeiske flygninger kortere enn tre timer.

Frokostbokser, sandwicher, pizza og snacks vil være tilgjengelig som før uten forhåndsbestilling, sammen med resten av sortiment i Café-menyen om bord.

Vil du lese mer finner du flere saker om SAS i arkivet vårt.

Foto: SAS

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *