KLM satser på Las Vegas

Las Vegas-skilt

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Det nederlandske flyselskapet KLM fortsetter og ekspandere sitt trans-atlantiske rutetilbud med både høyere kapasitet og flere ruter. Nå har flyselskapet annonsert at de også vil fly til Las Vegas fra sommeren 2019.

Fra oppstart vil den nye ruten til Las Vegas flys fredager og søndager. Første avgang fra Amsterdam Schiphol er fredag 6. juni. Ruten skal flys med en Boeing 787-9 Dreamliner med 294 seter fordelt på 30 seter i Business Class, 45 seter i Economy Comfort og 219 seter i økonomiklasse.

Flygningen fra Amsterdam har avgang kl. 12:30 og lander kl 14:15 lokal tid i Las Vegas. Returen har avgang fra Las Vegas kl. 16:05 og lander i Amsterdam 11:05 dagen etter.

Fra og med 2. juli vil ruten også utvides med en tredje avgang på torsdager.

KLM Boeing 787-9 Dreamliner
Ruten til Las Vegas skal betjenes av en Boeing 787-9 Dreamliner Foto: KLM

Godt nytt for norske reisende

KLM har i dag et utstrakt rutenettverk i Norge, med flygninger til Amsterdam fra Bergen, Oslo, Ålesund, Kristiansand, Sandefjord, Stavanger og Trondheim. For oss utenfor hovedstaden er KLM ofte et av de beste alternativene når man vil komme raskt fram med færrest mulige mellomlandinger.

Etter at Norwegian la ned sine skandinaviske ruter til Las Vegas er det uansett greit å ha flere alternativer å velge i.

Destinasjon Las Vegas

Las Vegas er den største byen i delstaten Nevada og tiltrekker seg millioner av reisende hvert år. Denne byen midt i ørkenen er kjent som USAs gambling- og underholdningshovedstad med utallige kasinoer, nattklubber og luksushoteller. Byen er imidlertid også knutepunkt for flere vakre nasjonalparker og et yndet reisemål for naturelskere og turgåere.

Las Vegas er nok for mange synonymt med Las Vegas Strip, gambling og yrende natteliv. Foto: zzim780 / Pixabay
Horseshoe Bend
Las Vegas er også knutepunkt for flere vakre nasjonalparker og et yndet reisemål for naturelskere og turgåere. Foto: KeYang / Pixabay

Las Vegas huser også mange større konferanser og kongresser, noe som gjør byen til et viktig reisemål også for forretningsreisende.

Slotrestriksjoner på Schiphol gir flere ruteendringer

For å gjøre plass Las Vegas som nytt reisemål har KLM gjøre noen endringer på sitt øvrige rutetilbud. Dette skyldes blant annet slotbegrensninger på Schiphol-flyplassen. Fra og med 29. mars 2019 vil KLM derfor slutte å fly til Freetown i Sierra Leone og Monrovia i Liberia. Freetown-ruten ble lansert så sent som i fjor og ville normalt fått litt lenger tid på seg til å vokse. KLM har imidlertid så stor tro på Las Vegas at de likevel velger å prioritere fly og slotter på denne ruten.

Passasjerer som er booket på disse rutene etter 29. mars 2019 vil bli booket om eller få billettene refundert. Air France vil fortsatt fly til Freetown fra Paris Charles De Gaulle.

Shiphol
Slotbegrensninger på Schiphol-flyplassen gjør at KLM må gjøre endringer i andre deler av rutetilbudet sitt for å gjøre plass til den nye Las Vegas-ruten. Foto: hpgruesen / Pixabay

Forsidefoto: skeeze / Pixabay

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *