SAS med hele verden på salg – Europa fra 379,-

SAS Hele verden på salg

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

SAS er ute med en ny kampanje med gode priser til mange destinasjoner. Prisene er ikke like gode som vi så under Travelers’ Deals-kampanjen for noen uker siden, men fortsatt gode nok til at de er verdt å nevne.

Denne kampanjen fra SAS har reiseperiode fra 15. juli til mars 2020. Det er med andre ord mulig å sikre seg flybilletter på salg om du er sent ute med å bestille årets sommerferie.

Du finner alle tilbudene og lavpriskalender for din avreiseflyplass på sas.no.

Tyskland fra 379 kroner

De laveste prisene i dette tilbudet finner vi til Tyskland, med priser under 400 kroner til Berlin, Frankfurt og München. Av andre populære storbydestinasjoner finner vi London fra 419 kroner, Paris fra 449 kroner og Roma fra 509 kroner.

Roma fra kr. 509,-
Roma fra 509 kroner. Foto: Walkerssk / Pixabay

Innenriks i Norge starter prisene på 599 kroner. Dette er noe høyere enn vi så i forrige kampanje, men fortsatt godt under normalen.

SAS har dessverre ikke noen lavpriskalender om du vil reise i SAS Plus. Noen tilfeldig søke viser at prisene starter på 799 kroner én vei med SAS Plus Smart. Absolutt verdt å vurdere om du vil sanke poeng, og få mat og drikke på turen.

Asia og USA

Når det gjelder SAS sine langrutedestinasjoner er vi ikke superimponert over tilbudene vi får denne gangen. Du finner priser under 3 000 kroner til New York og Miami i høst, som absolutt er gode priser, men ikke bedre enn hva du stadig finner med andre flyselskapet.

Ønsker du deg østover må du ut med minst 5 000 kroner for en tur til Hongkong og rundt 6 000 koner for Tokyo.

Betingelser

Hele verden på salg-tilbudene må bestilles senest 17. juni 2019. Priseneksemplene over er med avreise fra Oslo Lufthavn, andre priser kan gjelde for din avreiseflyplass. Reiseperioden er fra 15. juli 2019 til 31. mars 2020.

SAS gir alltid fri avbestilling innen de første 24 timene etter booking.

Husk at du alltid opptjener EuroBonus grunnpoeng når du flyr med SAS, selv om det ikke lenger er så mye å snakke om på de billigste billettene. Ikke glem at du opptjener 20-25 EuroBonus ekstrapoeng per 100 kroner på selve billettkjøpet om du betaler med SAS Mastercard eller 30 ekstrapoeng per 100 kroner med SAS American Express.

Priser, betingelser og full oversikt over reisemålene finner du som vanlig på SAS sine nettsider.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *