Bare i dag: Qatar Airways Business Class til Asia – fra 13 730,-

Phuket

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

It’s back! Qatar Airways har igjen dumpet prisene i business class med utreise fra Stockholm til flere populære reisemål i Asia, med priser fra 13 730,-. Tilbudet gjelder bare i dag, så her gjelder det å slå til med en gang!

Tilbudene fra Qatar Airways kommer tett om dagen. Har du allerede booket Oslo – Cape Town og Oslo – Bangkok, men kjenner fremdeles at det klør i bookingfingeren? Da kan du supplere med enda flere reiser til Asia om du bestiller i dag. Med avreise fra Stockholm finner vi akkurat nå priser fra 13 730,- til flere populære reisemål. Reiseperioden er fram til mars 2020, men unntak av sommer- og juleferieperioden. Opphold på tre dager kreves for å få de beste prisene.

Som vanlig kan du også legge inn en stopover i Doha om du ønsker det.

Priser og destinasjoner

Ved hjelp av Google Flights og Momondo har vi funnet følgende priser:

Qatar Airways Asia Business Class
Skjermdump fra momondo.no
Singapore Fra kr. 13 730,-
Hongkong Fra kr. 14 339,-
Ho Chi Minh City Fra kr. 14 820,-
Bangkok Fra kr. 14 886,-
Phuket Fra kr. 15 763,-
Qatar Airways business class til Asia
Gode tilbud i Qatar Airways business class til Asia. Kilde: gcmap.com

Vil du heller prøve noe annet finner vi også like gode eller til og med bedre priser med bl.a. Air China og Etihad Airways til de samme reisemålene.

Bonuspoeng

Billettene ligger i bookingklasse R som betyr at du tjener 100% – 125% av distansen du flyr, avhengig av hva slags program du krediterer poengene til.

For de fleste av våre lesere anbefaler vi British Airways Executive Club (BAEC) som et godt alternativ for dette tilbudet. Selv om det finnes andre typer poeng som høyere verdi enn Avios, får du rikelig med Tier Points når du krediterer Qatar Business Class til BAEC.

Stockholm til Singapore via Doha vil gi deg rundt 16 800 Avios og 560 Tier Points. Det er nesten nok til Silver-status i British Airways Executive Club.

Er Qatar Business Class noe særlig?

Absolutt! Qatar Airways har 1-2-1 reverse herringbone-konfigurasjon i de fleste av sine Airbus A380, Airbus A350 og Boeing 787 Dreamliner. Det begynner også å bli en god del fly som er oppgradert med den nye QSuites Business Class, som vi har testet tidligere.

Qsuites Business Class
Qatar Airways QSuires Business Class
Qatar Airways Airbus A350 Business Class
Qatar Airways Airbus A350 Business Class

Forsidefoto: Michelle Maria / Pixabay 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *