Scandic Hotels lanserer coworking

Scandic Hotels lanserer nytt coworking-tilbud

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

I dag lanserer Scandic Hotels et nytt coworking-konsept på 270 av sine hoteller i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Tyskland og Polen. Konseptet gir kunder et sted å jobbe utenfor kontoret eller hjemmekontoret, med komfortable sitteplasser, Wi-Fi, drikke og tilgang til stilleområder og ulike tjenester.

For å overleve koronapandemien må reiselivsbransjen tenke nytt og finne nye forretningsområdet. Scandic må sies og være langt framme når det kommer til nytekning og lanserer i dag et nytt coworking-tilbudet på sine 270 hoteller i Norden og Europa. Coworking i seg selv er ikke noe nytt og er en trend som har bredt om seg over hele verden de siste årene. Den digitale utviklingen har redusert behovet for permanente kontorplasser, og mange bedrifter søker også mer fleksibilitet for sine ansatte.

– Vi ser en vekst i etterspørselen etter arbeidssteder nærmere hjemmet, eller som gjester og forretningskunder på hotellene kan benytte seg av. Med våre 270 hoteller i seks ulike markeder, kan vi tilby fleksible, inspirerende og rimelige arbeidsområder og private lokaler uavhengig av hvor du er basert, sier konsernsjef i Scandic Hotels, Jens Mathiesen.

Scandic Hotels lanserer nytt coworking-tilbud

Ikke abonnementsbasert

Scandic vil tilby enkle, tilgjengelige og rimelige kontorfellesskap på alle våre 270 hoteller. Hotellet vil ha et utvalg av løsninger avhengig av kundens behov, med alt fra loungeplasser og stilleområder til private arbeidsrom en kan få tilgang til ved forespørsel. Tilbudet vil være tilgjengelig både for drop-in-gjester og større og mindre selskaper på utkikk etter alternative måter å jobbe, samarbeide og drive nettverksbygging på. Tilgangen vil koste 199 per dag, 799 i uka og 1999 kroner for én måned og er ikke abonnementsbasert.

– Dette er en spennende mulighet, og jeg har stor tro på at det vil bli tatt godt imot i det norske markedet. I en utfordrende og annerledes tid er det viktig å være og offensiv, sier fungerende administrerende direktør i Scandic Norge, Asle Prestegard.

På alle Scandic-hoteller har tryggheten til våre gjester og ansatte høyeste prioritet, og gjennom Stay Safe at Scandic-programmet er alle hotellene forpliktet til å legge til rette for dette. I programmet inngår tydelig oppmerking av fellesarealer for å sikre at gjestene husker å holde avstand, håndsprit i felleslokaler, påminnelser om viktigheten av håndhygiene, forsterkede renholdsrutiner, hyppig desinfisering av kontaktflater og redusert antall sitteplasser i lobbyer og restauranter.

Scandics coworking-tilbud inneholder:

  • Tilgang på arbeidssteder på 270 hoteller i seks land
  • Arbeidssteder tilpasset dine behov, både lounger og stilleområder
  • Wi-Fi og tilgang på strøm
  • Te, kaffe og kullsyreholdig vann
  • Rabatter i Scandics shopper, restauranter og barer
  • Renhold
  • Resepsjon
  • Printing/kopiering
  • Åpent 24/7
  • Drop-in-møterom for 150 kroner timen (hvis tilgjengelig)

Foto: Scandic Hotels

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *