Finnair gjenåpner Nanjing-ruten med ukentlige avganger

Tempel, Nanjing, Kina

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Finnair har nå fått tillatelse fra kinesiske myndigheter til å gjenåpne ruten mellom Helsinki i Finland og Nanjing i Kina.

Sørøst-Asia er et av Finnair viktigste markeder og selskapet har derfor vært hardt rammet av sviktende etterspørsel som følge av koronasituasjonen. Etterspørselen etter flyreiser er fortsatt lav og det er fremdeles innreiserestriksjoner på begge sider, men det er likevel tegn som tyder på at trafikken sakte, men sikkert tar seg opp igjen. I juli gjenopptok Finnair så smått flygninger til Kina igjen, da de gjenåpnet ruten til Shanghai med én ukentlig avgang. Nå gjenåpnes enda en rute mellom Helsinki og Nanjing.

Finnair Airbus A350

Gjenåpner Nanjing med én ukentlig avgang

Finnair mottok forrige uke nødvendige tillatelser fra kinesiske myndigheter til å gjenåpne ruten til Nanjing. Ruten vil flys én gang i uken med en Airbus A350, med første avgang 11. september 2020. Ruten er inntil videre satt opp fram til 18. oktober.

– Vi er glade for å kunne betjene enda en destinasjon i Kina, som fortsatt er et av våre nøkkelmarkeder, sier Ole Orvér, Chief Commercial Officer i Finnair. I september flyr vi til fastlandskina to ganger i uken, Shanghai og Nanjing, og ser fram til å øke tilbudet i det kinesiske markedet så snart som mulig.

Finnair betjener for øyeblikket 40 destinasjoner i Europa og Asia, med totalt 80-90 daglige avganger. Dette er fortsatt langt unna normalnivået, men selskapet vurderer situasjonen fortløpende og legger til nye ruter etter hvert som etterspørselen kommer tilbake og reiserestriksjoner oppheves.

Forsidefoto: Gwen24 / Pixabay 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *