Scandic i ny avtale – gir oss tilgang på verdens beste kokker

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Scandic har signert en fireårig samarbeidsavtale med Norske Kokkers Landsforening (NKL) og de norske kokkelandslagene. Avtalen ble kunngjort under NM i kokkekunst i Trondheim denne uka, og trer i kraft 1. januar 2025.

NKL har i dag tre landslag som aktivt konkurrerer og representerer Norge internasjonalt. I tillegg til senior- og juniorlandslaget, har de også etablert et «Community Catering»-landslag, som omfatter kantiner og institusjoner. Den nye avtalen strekker seg over fire år, og markerer starten på en ny æra med samarbeid mellom Scandic og kokkelandslagene.

– Dette er fantastisk for oss i Scandic, og gir oss tilgang på de beste kokkene i verden. Det vil inspirere internt, og bidra med kunnskap og kompetanse som vi kan bruke for å løfte nivået på maten vi serverer ytterligere.

Morten Malting, direktør for mat og drikke i Scandic Norge

NKL jobber med å fremme det norske kjøkken, den norske matkulturen og kokkeyrket. De jobber både med å styrke rekrutteringen og anseelsen til kokkeyrket, og med å sikre en sterk tilstedeværelse og leveranse i de store og viktige kokkekonkurransene både nasjonalt og internasjonalt.

Det er viktig å ha et landslag for å fremme kokkekunsten og de norske råvarene ute i verden, og her gjør NKL et uvurderlig arbeid. Dette arbeidet betyr mye for oss som jobber med mat i Norge, og bidrar til både stolthet og utvikling.

Morten Malting, direktør for mat og drikke i Scandic Norge

Vi er glade for å ha kommet enighet med Scandic om en ny samarbeidsavtale, og gleder oss til å komme i gang. For vår del, ønsker vi at samarbeidet skal bidra til økt fokus på kokkeyrket, NKLs aktiviteter, det norske kjøkken, og ikke minst styrket rekruttering til både restaurant- og matfag og de norske kokkelandslagene.

Espen A. Wasenius, daglig leder i NKL.

Foto: Scandic / PR
Kilde: Pressemelding

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *