Scandic Nidelven gjenerobrer frokosttronen

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Scandic Nidelven har blitt kåret til Norges beste hotellfrokost, og tar med det tilbake frokosttronen.

Twinings Best Breakfast regnes som et uoffisielt NM i hotellfrokoster. I følge Scandic inkluderer vurderingskriteriene alt fra kvalitet på produkter, utvalg og presentasjon til informasjon til gjester, service, atmosfære, renhold og ryddighet. Både kokker, sommelierer og en uavhengig jury er med i vurderingen Haugen-Gruppens konsulenter gjør av hotellfrokostene.

I følge frokostansvarlig Øyvind Tiller ved Scandic Nidelven var både god service og lokale råvarer avgjørende for seieren.

Teamet mitt legger sin ære i å levere Norges beste frokost, 365 dager i året. Vi står opp 04.00 hver morgen for å gi våre gjester en best mulig start på dagen. I dette arbeidet betyr lokale leverandører svært mye for oss. Vi prøver å ta inn så mye lokalmat som mulig. Det er viktig for oss at maten vi serverer har en historie, sier Tiller.

Frokostheltene ved Scandic Nidelven. Bilde: Scandic.no

Gjenerobret tittelen

De tolv siste årene har Scandic Nidelven, inkludert årets, vunnet elleve av titlene. Det var i fjor at Thon Hotel Lofoten tok tittelen fra Scandic Nidelven, som «bare» endte opp med pallplass i kåringen. Det tok ikke mer enn ett år for Scandic-hotellet sentralt plassert i Trondheim sentrum å vinne tilbake tittelen.

Etter fjorårets tredjeplass har hotellet produsert flere egne produkter i samarbeid med lokale leverandører.

– Vi hadde lyst til å lage egne produkter, skreddersydd til frokosten vi serverer våre gjester. Vi tok råvarene i egne hender, bokstavelig talt! Nå serverer vi en vellagret blåmuggost som kokkene våre har ystet selv. Osten produseres to ganger i året og serveres sammen vårt frokostøl, sier Tiller.

Inviterer alle hotellgjester på frokost

Scandic-hotellene ble også fylkesvinnere i hele 12 fylker i kåringen. Mellom 16. og 20. oktober inviterer vinnerhotellene fra Scandic til gratis frokost på til alle som også bor på konkurrerende hoteller. Alt du behøver å gjøre er å vise en gyldig bestillingsbekreftelse.

Dette gjelder for følgende Scandic-hoteller: Scandic Kirkenes, Scandic Ishavshotel (Tromsø), Scandic Hell (Trodheim lufthavn), Scandic Nidelven (Trondheim), Scandic Seilet (Molde), Scandic Sunnfjord (Førde), Scandic Byparken (Bergen), Scandic Maritim (Haugesund), Scandic Elgstua (Elverum), Scandic Park Drammen, Scandic Park Sandefjord og Scandic St. Olavs plass (Oslo).

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *