Scandic The Reef, Frederikshavn

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Ditt hotelloppholdet i Frederikshavn kan bli et eventyr dersom du sjekker inn på Scandic The Reef. Med stort tropisk badeland, gode restauranter og gjennomført karibisk atmosfære i fellesarealer er dette hotellet et spesielt godt valg for barnefamilier.

Hotell Scandic The Reef ligger sentralt i Frederikshavn, rett overfor havneområdet omtrent 10minutters gange fra kaien hvor båt fra Norge legger til kai. Hotellets ytre fasade er ikke så innbydende, men straks du setter beina innenfor ser du at dette er et helt greit hotell.
Allerede i resepsjonen vil det begynne å krible i beina på juniorene, for her er det vindu inn til deler av badelandet som er hotellets store attraksjon.

 

Vindu inn til det tropiske badelandet.
Vindu inn til det tropiske badelandet.

 

Standard dobbelt rom er verken store eller små etter skandinavisk målestokk, men de er godt utnyttet. Her får du plass til 4 personer i hver sin seng. Standardsengene på mitt rom var to enkeltsenger, de var myke og behagelig å ligge i.

To brede enkle senger
To brede enkle senger

 

Innfelt i veggen står det klar to senger til, disse er bare å brette enkelt ut og ned å vips så har du to sengeplasser til. Ganske smart løsning.

Smart løsning for ekstra senger
Smart løsning for ekstra senger

 

Rommet har skrivebord, flatskjerms TV og en liten sittegruppe for to personer. Her er også greit med skap plass og plass for minibar, denne var imidlertid borte vekk.

Arbeidsbord og liten sittegruppe
Arbeidsbord og liten sittegruppe

 

Rommet har et greit fliselagt bad, men det er litt lite. Her er imidlertid funnet plass til eget avlukke for dusj i form av glassvegg.

Bad
Bad
Dusj
Dusj

 

Hotellet har to restauranter, jeg fikk bare prøvd en av disse – Calypso. Trivelige lokaler i takt med atmosfæren til hotellet for øvrig. Her serveres det god mat men litt lite kontroll på regningene. Prisnivået var meget behagelig.

Like ved resepsjonen finner du en liten bar med gode sittegrupper hvor du kan slappe av i en rolig og behagelig atmosfære, gjerne mens de ungene boltrer seg på hotellets badeland.
Her opplevde vi at bartenderen ga bort to nesten fulle åpnede flasker med vin da han stengte for natten, noe du neppe kommer til å oppleve hjemme i Norge 😉

Bar
Bar
Sittegruppe ved baren
Sittegruppe ved baren

Badelandet er en 1500m2 vakker verden bygd opp rundt et lite fjell med et karibisk inspirert landskap med palmer, klipper, regnskog, gekkoer og fulgekvitter med en flott lyssetting. Du får her en opplevelse av tropisk regn, torden, lyn, bølger, fossefall og en vannsklie på hele 80 meter.

Innbydende badeland
Innbydende badeland

 

Kanskje litt mer interessant for de voksne er de 5 spabassengene som er oppvarmet til 37 grader samt et steam bad. Når dette blir for hett kan du kjøle deg ned med kald drikke i Lobster-Bobs Strand Bar.

Lobster Bobs Strandbar
Lobster Bobs Strandbar

Hotellet har også treningsrom og badstue.

 

 

 

Lokasjon: Sentralt i Frederikshavn like opp forbi kaien.
Rom type: Standard dobbeltrom
Rompris: 895,-
Bonus program benyttetSAS Eurobonus
Hjemmeside: Scandic The Reef
Erfaringer med Scandic hotels kan du dele og diskutere i vårt forum. [/box]

 

 

Oversikt

Fordeler

Varm og hyggelig atmosfære, overkommelig prisnivå på mat og drikke, tropisk badeland.

Ulemper

Ingen minibar, fasaden til hotellet litt kjedelig ut.

KOMFORT/VÆRELSE

FASILITETER

SERVICE

VALUE FOR MONEY

Overall Rating

Konklusjon

Et godt hotell valg, spesielt for barnefamilier. Hotellet har en varm og trivelig atmosfære og her er nok å finne på. Overkommelig prisnivå i barer og restauranter. En velfylt minibar savnes.

3.6

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *