Scandic Solsiden, Trondheim

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Scandic Solsiden ligger sentralt i Trondheim, på Solsiden – en av Trondheims sjarmerende bydeler.
Dette er en spennende bydel med mye gammel bebyggelse hvor modernisering er gjennomført mens sjarmen fortsatt er beholdt. Du finner gode shoppingmuligheter og et bredt bar- og restauranttilbud rett utenfor døren på hotellet. Herfra ligger flere av byens severdigheter i gangavstand fra hotellet, slik som Nidarosdomen, Gamle Bybro og Stiftsgården. Scandic Solsiden er et bra utgangspunkt enten du reiser på egen hånd, med familien – eller i jobbsammenheng. Hotellet har 155 rom fordelt over fem etasjer

Jeg ankom hotellet med bil og parkerte i parkeringshuset som har innkjørsel i samme kvartal. Under jorden kjører du fram til underetasjen på hotellet og parkerer rett under resepsjonen. Vi var et helt reisefølge som ankom på samme tid, derfor tok innsjekkingen litt tid. Resepsjonen er liten men her må sies å være luftig.
I tilknytning til resepsjonen finnes også en lobbybar, hvor du kan slappe av med god drikke.

Resepsjon
Resepsjon

 

Rommet så friskt og greit ut, her er parkett på gulvet mens veggene er malt. Like innenfor døren står en åpen garderobeløsning som er tilvirket av treverk. Rommet var utstyrt med en god seng, men denne hadde litt lite puter. Sengen hadde brune pyntetepper ved fotenden. Nattbordlamper med leselys var montert på seng gavlen. To små vegghengte glassbord fungerte som nattbord. Disse var bevegelige.
Veggen ovenfor hadde små bilder som dekorasjon.

God dobbeltseng
God dobbeltseng

 

Ved vinduet var det funnet plass til en godstol. Den var god å sitte i og vinkelen mot fjernsynet var riktig.

Godstol
Godstol

 

Arbeidsbord med stol sto plassert helt ved vinduet. Et speil var montert rett framfor. Fjernsynet var vegg montert, både størrelsen og kanalutvalg var bra. Her var også plass til en stor koffert.

Arbeidsbord og fjernsyn
Arbeidsbord og fjernsyn

 

Badet hadde en smart planløsning. Det var fliselagt med lyse fliser med innslag av noen sorte som bryter det litt opp. Servanten er nedfelt og benken har god plass til toalettsaker. Speilet var inn fliset og her fantes også et forstørrelsesspeil. Avlukket for dusj var fysisk adskilt med hel vegg og en glassdør. Dette var en grei løsning og du slipper alt vannsølet som ofte skvetter utover gulvet.

Bad
Bad

 

Vi har også besøkt Quality Hotel Augustin i Trondheim.

 

Spisesalen lå i andre etasje. Denne hadde et flott utseende og var innredet på en slik måte at det var god plass mellom bordene.
Frokosten hadde et ganske tilfredsstillende utvalg av pålegg, kornblandinger, frukt og drikke. Også stekt egg og bacon ble servert.

Spisesal
Spisesal

 

 

Besøk hotellets hjemmeside.

 

 

 

 

Oversikt

Fordeler

- Greit størrelse på rom.
- Hotellet virker friskt og velholdt.
- Sentralt i forhold til shopping, restaurant og uteliv.
- Innendørs parkering.

Ulemper

- Kan ikke justere temperaturen på rommet, resepsjonen må kontaktes.
- Tom minibar.

KOMFORT/ROM

FASILITETER

SERVICE

VALUTA FOR PENGENE

Overall Rating

Konklusjon

Hotellet er et godt valg om du besøker Trondheim. Både rom og fellesarealer er av god og frisk standard. Solsiden shopping ligger rett over gaten og området har et bra utvalg av barer og restauranter. Dette var mitt første besøk ved hotellet og velger gjerne dette hotellet ved mitt neste besøk i Trondheim.

3.7

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *