OFFISIELT: SAS bekrefter tilgang til Singapore Airlines Business og First Class for EuroBonus-poeng!

Singapore Airlines Business Class

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

InsideFlyer kunne på onsdag avsløre at det nå var mulig å booke Singapore Airlines Business og First Class billetter med EuroBonus-poeng. Nå har også SAS bekreftet dette ovenfor InsideFlyer.

De siste dagene har det dukket opp flerfoldige historier om vellykkede bookinger av Business og First Class bonusbilletter med Singapore Airlines på forumet vårt. Vi har vært i kontakt med SAS og InsideFlyer har nå fått bekreftet at det offisielt er åpnet for dette.

Dette er kanskje den største og mest etterlengtede bonusnyheten på lang tid og en klar forbedring av EuroBonus-programmet.

– Tilgang til bonusreiser er en av de viktigste fordelene i EuroBonus. Fra årsskiftet gjorde vi forbedringer i tilgangen til bonusreiser med SAS og mange av våre ruter har hatt en fordobling av antall bookede billetter. Vi er også glade for at vi nå kan tilby enda flere bonusreiser med våre partnere i Star Alliance, sier Johan Mägi, Head of Community i EuroBonus.

– Bonusreiser i Business og First Class med Singapore Airlines har vi nå også fått tilgang til og har kunnet tilby dette til våre medlemmer fra februar måned.

Dette bekrefter at det foreligger en avtale mellom SAS og Singapore Airlines om at man nå kan bestille Business og First Class-billetter med EuroBonus-poeng. Vi har vært det siste døgnet vært i kontakt med SAS for å prøve å finne ut hvordan tilgjengeligheten er. Også våre forummedlemmer i både Norge og Danmark har vært svært aktive for å finne ut hvilke muligheter som finnes.

Singapore Airlines Business Class
Singapore Airlines Business og First Class regnes for å være noe av det beste som er å få i Star Alliance. Foto: Singapore Airlines

Hvordan bookes billettene?

Slik det er nå er det bare mulig å bestille bonusbilletter med Singapore Airlines over telefon. Dette gjelder også for billetter med andre Star Alliance-partnere. Har du poengene klare så er det bare å ta kontakt med SAS EuroBonus, kontaktinformasjon finner du her. Skal du booke American Express Companion Ticket finner du kontaktinformasjon her.

Hva koster det?

SAS forteller at prisene er de samme som for andre Star Alliance partnere (for ruten mellom København og Singapore):

  • Business Class tur/retur koster 140 000 bonuspoeng
  • First Class tur/retur koster 190 000 bonuspoeng

Skatter og avgifter ligger på ca. 2700 kroner avhengig av hvor reisen starter.

Det er tydeligvis også mulig å booke andre ruter enn CPH-SIN. En av våre forummedlemmer har for eksempel greid å booke en tur fra Auckland til København via Singapore. Denne turen går da med Airbus A380 (gamle suites) fra Auckland til Singapore, og videre til København med Boeing 777 og ny First Class-kabin. Denne turen vil koste 240 000 poeng og rundt 3500 kroner i skatter og avgifter.

Besøk forumet vårt for mer informasjon

Ta del i diskusjonen på våre diskusjonsfora hvor våre erfarne bonusjegere deler av sine erfaringer.

Gå til det norske forumet her

Gå til det danske forumet her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *